• Wella classic λακ 250ml no 4 ultra strong  - 1
  • Wella classic λακ 250ml no 4 ultra strong  - 1

Wella classic λακ 250ml no 4 ultra strong

Η Wella Classic λάκ 250ml no 4 ultra strong είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που αναζητούν απόλυτο κράτημα και αξιοπιστία. Με την υψηλή ποιότητα της Wella, αυτή η λάκ θα σας ενθουσιάσει με την ικανότητά της να διατηρεί το χτένισμα σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
31820
4056800922994
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά

Ανανεωτικό Ύπνο σε Μόλις λίγα λεπτά! Το Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά θα σας προσφέρει την απόλυτη άνεση και χαλάρωση κάθε βράδυ. Με την τεχνολογία του θερμαντικού στρώματος, θα αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο ζεστασιάς και άνεσης. Αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί κάθε νύχτα με το Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά.
Τιμή 3,37 €

Tns ρόμπα γυναικεία μπορντώ one size

Η γυναικεία ρόμπα Tns μπορντώ one size είναι η τέλεια προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας. Με την απαλή υφή της και την άνετη εφαρμογή της, θα νιώθετε σαν να είστε σε έναν πολυτελή θέρετρο κάθε φορά που τη φοράτε. Είναι ιδανική για τις βραδινές σας στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, αλλά και για τις πρωινές σας ρουτίνες. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε και να νιώσετε την πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρει η ρόμπα Tns.
Τιμή 10,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 λευκό 130ml 50τεμ

Το ποτήρι ελληνικού καφέ Lux-Plast No501 είναι λευκό χρώμα, με χωρητικότητα 130ml και πακέτο 50 τεμαχίων. Ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με άνεση και στυλ.

Τιμή 0,44 €

Tiger χαρτί κουζίνας 600gr

Το Tiger χαρτί κουζίνας 600gr είναι μια ποιοτική επιλογή για τον καθαρισμό και τη συντήρηση της κουζίνας σας. Με μεγάλη απορροφητικότητα και αντοχή, το χαρτί αυτό είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των επιφανειών, των σκευών και των μαγειρικών σκευών σας. Επιπλέον, το Tiger χαρτί κουζίνας έχει ειδική επεξεργασία που το καθιστά ανθεκτικό στη διάβρωση και τη φθορά από τα χημικά καθαριστικά. Αποτελεί μια πρακτική και αποτελεσματική λύση για την κα
Τιμή 1,93 €

Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα 20x38gr

Οι Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα δροσιστικό γλυκό γεύσης. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την αναζωογονητική γεύση της μέντας, αυτές οι τσιχλοκαραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστά κάθε φορά που τις δοκιμάζετε. Απολαύστε τις Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα σε πρακτική συσκευασία 20x38gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη φρεσκάδα και τη γεύση τους σε κάθε διάθεση.
Τιμή 14,98 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 10.2 κατάξανθο φυμέ 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml

Το Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας με την ποιότητα της Garnier. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα, ενώ το άρωμά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Garnier ultra suave σαμπουάν τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 3,54 €