• ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ RODIBROD SENS.
  • ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ RODIBROD SENS.

ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ RODIBROD SENS. 100ΓΡ.

48668
5200138990197
1,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rice up τσιπς ολικης 60gr, ketchup

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr με κέτσαπ γεύση είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα τσιπς. Απολαύστε την τραγανή υφή και την εκρηκτική γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση χωρίς ενοχές. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης των Rice up τσιπς!
Τιμή 0,95 €

NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ) είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του μωρού σας. Με πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και φυσική γεύση που θα αγαπήσει το μωρό σας, αυτή η τροφή θα τον βοηθήσει να μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο μωρό σας την καλύτερη διατροφή που μπορεί να έχει.
Τιμή 2,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 14,49 €

Mac magic κρέμα κακάο στιγμής με γεύση φουντούκι 156gr

Η Mac Magic κρέμα κακάο στιγμής με γεύση φουντούκι 156gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση ανά πάσα στιγμή. Με την πλούσια γεύση του κακάο και το αρωματικό φουντούκι, αυτή η κρέμα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 2,54 €
Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml

Η Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική απόλαυση με ελαφριά πικράδα και φρουτώδη αρώματα. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή επίγευση που διακρίνει την μπύρα Αρετή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα απολαύσετε κάθε γουλιά. Αποκτήστε την Αρετή μπύρα lager τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Κανονική τιμή 1,03 € Τιμή 0,98 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Alaska box κουτί κατάψηξης τετράγωνο 1,2lt

Το Alaska box κουτί κατάψηξης τετράγωνο 1,2lt της εταιρίας Alaska είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την ευρεία χωρητικότητά του, το Alaska box είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,11 €