• VIOMES ΤΙΝΑΧΤΗΡΙ Νο 201
  • VIOMES ΤΙΝΑΧΤΗΡΙ Νο 201

VIOMES ΤΙΝΑΧΤΗΡΙ Νο 201

48640
5203493162018
1,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλαστρα πλαστικη yasemin νο5 911

Η γλάστρα πλαστική Yasemin νο5 911 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αντέχει στις καιρικές συνθήκες και διατηρεί το φυτό σας φρέσκο και λαμπερό. Με το μοναδικό της design, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει μια αίσθηση φινέτσας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Αβεζ σπαγγέτι No6 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Ava Aceto υγρό πιάτων με πράσινο μήλο 425ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων Ava με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με λευκό ξύδι και έντονο άρωμα βατόμουρο. Χάρη στην σύνθεση του, δρα ενάντια στα λίπη. Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 1,37 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No226 είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον οβάλ στίφτη, μπορείτε να στύψετε φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα, για την εξαγωγή του χυμού τους. Είναι ιδανικός για την προετοιμασία φρέσκων χυμών, γλυκών συνταγών, κοκτέιλ, σαλάτες και πολλά ακόμα.

Τιμή 1,03 €

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €

Cotonet δίσκοι ντεμακιγιάζ 80τεμ

100% φυσικό νήμα βαμβακερού πλέγματος συλλαμβάνει κάθε είδους μακιγιάζ, ακόμη και μακρόχρονη και αδιάβροχη σύνθεση. Η λεία πλευρά εξαλείφει απαλά τις ακαθαρσίες και τα υπολείμματα.

Τιμή 0,83 €