• TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr. - (ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ) (-0,30€)  - 1
  • TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr. - (ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ) (-0,30€)  - 1

TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr. - (ΚΡΕΜΑ ΜΙΛΦΕΙΓ) (-0,30€)

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα TOTTIS FINE BAKERY κρουασανάκια! Με λεπτή και τραγανή υφή, γεμάτα με κρέμα μιλφέιγ που λιώνει στο στόμα σας, αυτά τα κρουασανάκια είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική γεύση - αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
36746
5201008420226
2,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ

Η ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ με 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους! Με γεύση μπανάνας και γάλα, αυτή η κρέμα θα κάνει το πρωινό τους ακόμα πιο νόστιμο και θρεπτικό. Δοκιμάστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,60 €

LIPOSAN 4,8G CLASSIC

Η LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν προστασία και ενυδάτωση για τα χείλη τους. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε τα μαλακά και ενυδατωμένα χείλη που πάντα ονειρευόσασταν με το LIPOSAN 4,8G CLASSIC!
Τιμή 1,92 €

Αντιολισθητικο ρολο 50x100cn διχτυ

Αντιολισθητικό ρολό 50x100εκ. με δίχτυ από την εταιρία XYZ είναι η ιδανική λύση για το μπάνιο σας. Με την προστασία από το γλίστρημα και την αντιολισθητική επιφάνεια, αυτό το ρολό θα προσφέρει ασφάλεια και άνεση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε τον κίνδυνο να σας εμποδίσει από την αγορά αυτού του εξαιρετικού προϊόντος - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και άνετη εμπειρία κάθε φορά που βρίσκεστε στο μπάνιο σας.
Τιμή 0,91 €

Σκευος στρογγυλο σαλατας pet 1000ml 50τεμ μαυρο ft-120

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το σκεύος σαλάτας που προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Με χωρητικότητα 1000ml και σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, το σκεύος αυτό είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 5,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα σκόρδο γκρανουλέ 55gr

Σκόρδο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 55 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 2,12 €

Roli σκόνη γενικού καθαρισμού με λεμόνι 500gr

ROLI σκόνη καθαρισμού για επιφάνειες, σκεύη και συσκευές. Το Roli με την παραδοσιακή μορφή σκόνης καθαρισμού καθαρίζει, γυαλίζει αλλά και απολυμαίνει μπάνια, σκεύη, κουζίνες και μάρμαρα με αποτελεσματικό τρόπο. Εγγυημένα αποτελέσματα με εμπειρία χρόνων.

Τιμή 0,91 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο hygiene & care με ήπια αντισηπτική δράση με αντλία 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Farcom, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,82 €

Αλμωπία μελιτζάνα ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr

Η μελιτζάνα Αλμωπία ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της ψητής μελιτζάνας και την τέλεια υφή της, αυτή η μελιτζανοσαλάτα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να την απολαμβάνετε σε κάθε δείπνο. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,32 €

Tesori μαλακτικό persian dream 500ml

Το Tesori μαλακτικό persian dream 500ml είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η μαγευτική μυρωδιά του Persian Dream θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών αρωμάτων, ενώ η μοναδική του σύνθεση θα φροντίσει για την προστασία και την απαλότητα των ρούχων σας. Αφήστε το Tesori μαλακτικό persian dream να σας καταπλήξει και να μετατρέψει το καθημερινό πλύσιμο σε μια απόλαυση γεμάτη αισθήσεις.
Τιμή 3,00 €