• Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 1
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 2
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 3
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 4
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 5
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 6
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 1
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 2
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 3
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 4
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 5
  • Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml Dove - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDove

Dove αποσμητικό σώματος roll-on go men & care cool fresh 50ml

Το Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml είναι ο τέλειος τρόπος για να νιώσετε δροσιά και φρεσκάδα όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει προστασία κατά των μυρωδιών και ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
29809
96125571
2,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 24 μήνες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Να μη χρησιμοποιείται σε τραυματισμένο δέρμα. Σταματήστε τη χρήση του εάν εμφανιστεί ερεθισμός.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E., Λ. Κύμης & Σένεκα 10, 145 64 Κηφισιά - Τηλ: 210 6304500

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml NATURAL FRESH

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml NATURAL FRESH είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φρέσκο και φυσικό άρωμα. Αυτό το αποσμητικό σπρέι προσφέρει μια μοναδική αίσθηση δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα. Με τη μοναδική σύνθεσή του, το NOXZEMA BODY SPRAY αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για ώρες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας με ένα μοναδικό άρωμα πο?
Τιμή 2,56 €

Noxzema αποσμητικό σώματος roll-on active 50ml

To Noxzema Active Sport, χάρη στη μοναδική του σύνθεση με ρυθμιστές εφίδρωσης, βοηθά στον έλεγχο της κακοσμίας και του υπερβολικού ιδρώτα, προσφέροντας 48ωρη προστασία, ενώ είναι φιλικό με την επιδερμίδα.

Τιμή 2,40 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray men extreme cool 150ml

Fa. Αποκτήστε την απόλυτη φρεσκάδα και προστασία με το Fa deo spray men 150ml extreme cool. Η δροσερή, αντρική μυρωδιά θα σας κρατήσει ανανεωμένους όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της αυτοπεποίθησης κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,40 €

STR8 deo spray original 150ml

Το STR8 deo spray original 150ml σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ανδρικού αρώματος που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Με την ανδρική και δυναμική του μυρωδιά, το STR8 deo spray original 150ml θα σας προσφέρει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 2,38 €

Noxzema αποσμητικό σώματος spray protect & touch 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Total Protect, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Double Protect, προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέρει ενισχυμένο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τον γυναικείο ιδρώτα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην περιοχή της μασχάλης.

Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 250ml

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για Βαθύ Καθαρισμό, χάρη στη διφασική του σύνθεση, απομακρύνει κρυμμένη βρομιά και άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο και με φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 2,56 €

Αλμωπία πάπρικα με μελιτζάνα από το χωριό 300gr

Η Αλμωπία πάπρικα με μελιτζάνα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια γεύση της πάπρικα συνδυάζεται με την πλούσια υφή της μελιτζάνας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε το σε σαλάτες, μεζέδες ή ως συνοδευτικό φαγητού. Με την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην αγορά του προϊόντος αυτού.
Τιμή 3,53 €

Vileda σκούπα classica 2σε1

H σκούπα της Vileda με διπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με δύο ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη. Καθαρίζεται εύκολα καθώς η βρωμιά δεν κολλάει στις τρίχες της.. Η Vileda Classica σκούπα 2σε1 συνδυάζει δύο τύπους ινών.

Οι πυκνές και λεπτές τρίχες (μαύρες) για τη συλλογή της λεπτής σκόνης. Οι σκληρές τρίχες (ασημί) για τη συλλογή σωματιδίων και τριχών.

Διαθέτει προστατευτικά στις άκρες για να μην "τραυματίζει" τα έπιπλα σας.

Τιμή 4,24 €

Atropia Prisma ροζέ ξηρός οίνος 750ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Atropia είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,62 €