• ΚΑΝΤΗΛΙ LUX ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Τ60
  • ΚΑΝΤΗΛΙ LUX ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Τ60
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLux

ΚΑΝΤΗΛΙ LUX ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Τ60

48279
5205376028367
1,48 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pom pon eyes & face μαντηλακια 20τεμ intensive skin care 1+1 δωρο

Τα Pom pon eyes & face μαντηλάκια είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να δώσεις λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σου. Με την εντατική φροντίδα που προσφέρουν, τα μαντηλάκια αυτά θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου και θα σου χαρίσουν ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Μην τα χάσεις!
Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg

Οι Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία! Με την αξιοπιστία και την αντοχή τους, θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και τη δουλειά σας πιο αποτελεσματική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg και να βελτιώσετε τις εργασίες σας άμεσα!
Τιμή 7,58 €

3άλφα ρεβύθια αποφλοιωμένα 500gr

Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.

Τιμή 3,72 €

Oriental express καλαμποκάκια μικρά 330gr

Τραγανές κορφές καλαμποκιού για ασιατικές συνταγές και όχι μόνο! Εύγευστες και θρεπτικές, δίνουν σε κάθε συνταγή μια τραγανή και ζωηρή νότα. Είναι υπέροχα για να τα απολαύσετε ολόκληρα, κομμένα στη μέση ή ψιλοκομμένα σε ασιατικές συνταγές, σε stir fry, σε σαλάτες ακόμη και σε σάντουιτς ή κρέπες! Ιδανικά για vegan και χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Τιμή 3,21 €