• ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10
  • ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10

ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10

Το ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 6CM GS-10 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Με το λευκό χρώμα του και τις διαστάσεις του, αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη στον χώρο σας. Επιπλέον, η ποιότητα κατασκευής του εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
37880
5209800085070
0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NATIVA CAT MIX 2KG

Το NATIVA CAT MIX 2KG είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που η γάτα σας χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Η μοναδική σύνθεση του NATIVA CAT MIX 2KG θα κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη της γάτας σας από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στη γάτα σας την καλύτερη διατροφή που της αξίζει!
Τιμή 3,63 €
Mentos 40τεμ fruit κουτι
Περιορισμένη προσφορά!

Mentos 40τεμ fruit κουτι

Τα Mentos 40τεμ fruit είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων φρούτων, αυτά τα κουτιά Mentos θα σας κάνουν να νιώσετε αναζωογονημένοι και δροσεροί. Απολαύστε την εμπειρία των Mentos 40τεμ fruit και ανακαλύψτε τη γλυκιά γεύση τους που θα σας κερδίσει αμέσως. Αγοράστε τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δε θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Κανονική τιμή 29,37 € Τιμή 23,36 €
  • -6,01 €
  • -6,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!
Τιμή 1,25 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με gianduia 180gr

Μπισκότα Soft Βρώμης με κρέμα Gianduia που συνδυάζουν τη πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρώμης, με νότες σοκολάτας, δημιουργώντας ένα υγιεινό & θρεπτικό σνακ χωρίς Ζάχαρη.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), φουντούκια και καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,87 €

Κύκλωψ σκούπα πλαστική ίσια

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,11 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €