• Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 750ml -50τεμ μαυρο  - 1
  • Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 750ml -50τεμ μαυρο  - 1

Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 750ml -50τεμ μαυρο

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για το μαγείρεμα σας με το Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου καπάκι 750ml -50τεμ μαυρο! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια μαγειρική εμπειρία με το Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου καπάκι 750ml -50τεμ μαυρο!
32178
5213006899850
9,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΡΙΚΗ 75ML PROTECT&CARE ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΡΙΚΗ 75ML PROTECT&CARE είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας. Η μοναδική φόρμουλα που περιέχει προστατευτικά συστατικά θα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα σας, ενώ ταυτόχρονα θα του προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Αποκτήστε τώρα τη δική σας σωληνάριο NIVEA ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ και απολαύστε το απαλό, επιδερμίδας σας υγιές και λαμπερό.
Τιμή 6,85 €

Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι

Η Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, το Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο ζωής!
Τιμή 1,64 €

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Αφρός ξυρίσματος NIVEA 200ml για ευαίσθητο δέρμα. Η τέλεια λύση για ένα απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αποκτήστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας κάθε φορά που ξυρίζεστε. Απολαύστε την ποιότητα και τη φροντίδα που προσφέρει η NIVEA για το δέρμα σας. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος.
Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

De cecco ζυμαρικά tortiglioni No23 500gr

Πάστα από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με τη μέθοδο της De Cecco.

Το Tortiglioni είναι μια από τις πολλές παραλλαγές του maccherone, ένα από τα παλαιότερα σχήματα που γεννήθηκαν στη Νάπολη.

Τιμή 1,69 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κεράσι 400gr

Το τριαντάφυλλο πτι φουρ με κεράσι 400gr είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη γλυκιά του γεύση και την απαλή υφή του. Απολαύστε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι με κάθε δάγκωμα και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση!
Τιμή 3,62 €

Mac magic μπεσαμέλ 174gr

Η μαγεία της γεύσης συναντά την τελειότητα της ποιότητας με το Mac Magic μπεσαμέλ 174gr. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία του Mac Magic να σας κατακτήσει!
Τιμή 1,84 €

D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67

Το D&D σφουγγάρι μπάνιου οβάλ No67 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια απολαυστική εμπειρία καθαρισμού στο μπάνιο σας. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, το σφουγγάρι αυτό θα σας χαρίσει αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα μπάνιου με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,47 €