• WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ45 1KG  - 1
  • WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ45 1KG  - 1

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ45 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ45 1KG είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με την εγγύηση της εταιρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ένα προϊόν που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
38771
5219711976220
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 500ml - (ΑΡΩΜΑ ΠΟΥΔΡΑΣ)

Το PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 500ml - (ΑΡΩΜΑ ΠΟΥΔΡΑΣ) είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα της επιδερμίδας των παιδιών. Με το αρωματικό άρωμα πούδρας, το σαμπουάν αυτό προσφέρει μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφαιρεί απαλά τους ρύπους και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και περιποιείται τα μαλλιά των παιδιών. Αποκτήστε το PRODERM KIDS ΣΑΜΠΟΥΑΝ τώρα και δώστε στα παιδιά σας τη φροντίδα που αξίζο
Τιμή 5,16 €

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B)

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ - (LH-B) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε κήπο και αυλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, το πιστόλι νερού TNS θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τον κήπο σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στην περιποίηση του κήπου σας!
Τιμή 2,87 €

ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 12cm (23088/005)-(23428/005)

Το μαχαίρι ντομάτας 12cm είναι ιδανικό για να κόψετε τις ντομάτες σας με άνεση και ακρίβεια. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το μαχαίρι θα γίνει ο αγαπημένος σας βοηθός στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε εύκολες και γρήγορες κοπές σε κάθε ντομάτα!
Τιμή 1,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Spot rem υγρό καθαριστικό spray για λίπη και λάδια 500ml

Διαλύει και απομακρύνει με ιδιαίτερη ευκολία λάδια, λίπη, γράσα, κάρβουνο και όλους τους δύσκολους λεκέδες. Βρίσκει εφαρμογή σε κουζίνες, φούρνους, απορροφητήρες, ψησταριές, σχάρες, τζάκια και σόμπες. Το GR αποτελεί την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης, σε ψητοπωλεία και κρεοπωλεία, ενώ χρησιμοποιείται και για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και συντήρηση σε τζάκια και σόμπες. Βρίσκει εφαρμογή ακόμα και ενάντια σε γράσα και λάδια μηχανών.

Τιμή 2,17 €

Uniglass kyma σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24,5cl 6τεμ 51051

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass kyma θα σας μαγέψουν με το κομψό σχεδιασμό τους και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους. Με χωρητικότητα 24,5cl και σετ 6 τεμαχίων, αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της μέρας. Αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το νερό σας με αυτά τα υπέροχα ποτήρια γυάλινα της Uniglass.
Τιμή 3,85 €

Knorr noodles asia κάρυ 70gr

Η Knorr Asia Noodles με κάρυ 70gr είναι το ιδανικό γεύμα για όσους αναζητούν γρήγορη και νόστιμη λύση. Με αυθεντική ασιατική γεύση και εύκολη παρασκευή, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει μακριά με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση της Ασίας στο σπίτι σας με τις Knorr Asia Noodles!
Τιμή 0,66 €

Knorr snack pot μπολονέζ 60gr

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Knorr Pasta Snack Pots είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε. Το Knorr Pasta Snack Pot Bolognese περιέχει μακαρόνια και μια μοναδική σάλτσα με κιμά και λαχανικά.

Τιμή 1,40 €