• SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ FLEX ΑΡΩΤ.
  • SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ FLEX ΑΡΩΤ.

SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ FLEX ΑΡΩΤ. (52x75cm) (10τεμ.)

47847
5201314159728
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MARCHOC ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 400gr.

Απολαύστε τον πλούσιο και κρεμώδη γευστικό κόσμο της σοκολάτας με το MARCHOC ρόφημα σοκολάτας 400gr. Με την απαλή του υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση του, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό, όπως προτιμάτε, και αφήστε τα αισθήματα της ευτυχίας και της απόλαυσης να σας κατακλύσουν. Αγοράστε το MARCHOC ρόφημα σοκολάτας τώρα και αφήστε το να σας κάνει να νιώσετε έναν κόσμο γλυκών απολαύσ
Τιμή 3,37 €

Spinspan μαρμελαδα 380gr, βυσσινο

Η Spinspan μαρμελάδα βύσσινο 380gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απίστευτη γεύση της. Με φρέσκα βύσσινα που συλλέγονται με προσοχή και προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτή η μαρμελάδα θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις και αρώματα που θα σας κάνουν να τη θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και σε γλυκές συνταγές. Αγοράστε τώρα την Spinspan μαρμελάδα βύσσινο 380gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,36 €

STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4

Ανακαλύψτε το μαγικό αίσθημα του STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4! Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει άψογο κράτημα και όγκο στα μαλλιά σας, αυτός ο αφρός θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν και να δείχνουν υγιή, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τον αέρινο όγκο που πάντα ονειρευόσασταν με τον STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4 τώρα!
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

LUX ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 500ML BOTANICALS

Με το Lux Αντικτικό Κρεμοσάπουνο 500ml Botanicals, αφήνετε το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο. Η μοναδική του φόρμουλα με βοτανικά εκχυλίσματα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Lux Αντικτικό Κρεμοσάπουνο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φροντίδας για το δέρμα σας.

Τιμή 1,09 €

Fa αφρόλουτρο mystic moments 750ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της αναζωογόνησης με το FA SHOWER GEL 750ML MYSTICK MOMENTS. Αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα των μυστηριωδών στιγμών να σας ταξιδέψει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαρισμού και αναζωογόνησης. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 2,74 €

Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής σας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε κάθε συσκευασία, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτές τις νοστιμιές. Απολαύστε τις καραμέλες Λάβδας piccolo assorti και ανακαλύψτε ξανά τη χαρά της παιδικής αθωότητας.
Τιμή 8,70 €

Mentos τσίχλες pure fresh mini winter green 100τεμ

Ανανεώστε την αναπνοή σας με τις Mentos τσίχλες pure fresh mini winter green! Απολαύστε το δροσερό γεύση του χειμώνα σε κάθε μασχάλη και ανακαλύψτε την αίσθηση της φρεσκάδας που διαρκεί. Με 100 τεμάχια, αυτές οι τσίχλες είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις τώρα και ανανεώστε το χαμόγελό σας!
Τιμή 6,10 €

AIM οδοντόβουρτσα gentle care μαλακή

Οδοντόβουρτσα με μαλακή σκληρότητα της εταιρείας AIM σε μαύρο χρώμα, η οποία καθαρίζει ήπια και αποτελεσματικά τα δόντια και τα ευαίσθητα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, χωρίς να τα τραυματίζει ή να επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών.

Σκληρότητα: Soft

Τιμή 1,26 €