• Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg Λάβδας - 1
  • Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg Λάβδας - 2
  • Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg Λάβδας - 1
  • Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg Λάβδας - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΛάβδας

Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής σας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε κάθε συσκευασία, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτές τις νοστιμιές. Απολαύστε τις καραμέλες Λάβδας piccolo assorti και ανακαλύψτε ξανά τη χαρά της παιδικής αθωότητας.
15842
5201583073091
8,70 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mentos τσίχλες pure fresh mint 12x28gr

Ανανεώστε την αναπνοή σας με τις Mentos τσίχλες pure fresh mint! Μια αναζωογονητική γεύση μέντας που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν της Mentos και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,24 €

Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα 20x38gr

Οι Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα δροσιστικό γλυκό γεύσης. Με τη μοναδική τους σύνθεση και την αναζωογονητική γεύση της μέντας, αυτές οι τσιχλοκαραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστά κάθε φορά που τις δοκιμάζετε. Απολαύστε τις Mentos τσιχλοκαραμέλες με γεύση μέντα σε πρακτική συσκευασία 20x38gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη φρεσκάδα και τη γεύση τους σε κάθε διάθεση.
Τιμή 14,98 €

Halls καραμέλες κλασικές 33,5gr

HALLS ΜΑΣΟΥΡΙ ORIGINAL 33,5gr: Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του αυθεντικού μασούρι με τα HALLS Original. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτό το προϊόν θα σας δώσει μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης σε κάθε τσίχλα. Απολαύστε τη γεύση και αφήστε τον εαυτό σας να το ανακαλύψει!
Τιμή 0,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 240ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 95ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,01 €

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 4τεμ

Πετσέτες μικροϊνών κατάλληλες για όλα τα είδη επιφανειών όπως ο πάγκος της κουζίνας και τα πλακάκια του μπάνιου. Χάρη στην καθαριστική δύναμη των μικροϊνών καθαρίζουν επίμονους λεκέδες ενώ πλένονται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιούνται.

Κάθε συσκευασία περιέχει διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με τη χρήση

Τιμή 2,07 €

Μάκβελ φιδές 500gr

Φιδές της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Έχει σχήμα πολύ παρόμοιο με τα μακριά μακαρόνια, αλλά μπορεί να είναι παχύτερο ή λεπτότερο ανάλογα με το πού παράγεται. Όπως και με άλλους τύπους ζυμαρικών, σερβίρεται συνήθως με μεγάλη ποικιλία από σάλτσες, τόσο παχιές όσο και λεπτές.

Συσκευασία 500 γραμμαρίων.

Τιμή 1,14 €

Αλμωπία τρυφερά αμπελόφυλλα από το χωριό 640gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των τρυφερών αμπελόφύλλων Αλμωπίας από το χωριό, σε συσκευασία 640gr. Αφεθείτε στην αυθεντική γεύση και την πλούσια γεύση τους, που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της ελληνικής κουζίνας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι με κάθε δάγκωμα.
Τιμή 5,71 €