• Νέο
  • Tergo υγρό καθαριστικό πατώματος κεράσι 4lt
  • Tergo υγρό καθαριστικό πατώματος κεράσι 4lt

Tergo υγρό καθαριστικό πατώματος κεράσι 4lt

51116
5202399415044
5,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea micellar μη λιπαρό gel ντεμακιγιάζ ματιών 125ml

Ανακαλύψτε το Nivea micellar μη λιπαρό gel ντεμακιγιάζ ματιών 125ml και αποκτήστε ένα απαλό και αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ των ματιών σας. Η μοναδική φόρμουλα του δεν περιέχει λιπαρά συστατικά και αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και το πιο ανθεκτικό μακιγιάζ, ενώ παράλληλα φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αφήνει την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και απαλή, χωρίς να την αφήνει λιπαρή. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά ?
Τιμή 4,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis παστέλι με σουσάμι 40gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,51 €

Ζαναέ κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας 280gr

Τα Κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας αποτελούν ένα θαυμάσιο γεύμα που θα ικανοποιήσει αυτούς που αγαπούν το κρέας και όχι μόνο! Παράγονται από προσεκτικά επιλεγμένο βοδινό κρέας, το οποίο περνά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου διεθνών προδιαγραφών, ζυμώνεται με όλα τα αρωματικά φυσικά συστατικά, μορφοποιείται και μαγειρεύεται σε μια εύγεστη σάλτσα τομάτας. Απολαύστε τα μόνα τους σαν κύριο πιάτο ή σαν ορεκτικό!

Τιμή 3,07 €

Λαχανοκόπτης με βίδα

Ανακαλύψτε τον πιο εύκολο τρόπο για να κόψετε τα λαχανικά σας με τον λαχανοκόπτη με βίδα! Με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει αυτός ο λαχανοκόπτης, θα είστε σε θέση να παρασκευάσετε υγιεινά γεύματα με λιγότερο κόπο και χρόνο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας λαχανοκόπτη με βίδα σήμερα!
Τιμή 4,64 €

Knorr μπαχαρικά μείγμα aromat 90gr

Το Knorr aromat μίγμα λαχανικών και μυρωδικών 90gr της εταιρίας Knorr θα αναβαθμίσει τα πιάτα σας σε άλλο επίπεδο γεύσης. Με μια μόνο προσθήκη, τα φαγητά σας θα αποκτήσουν έντονο άρωμα και γεύση που θα κάνει τους καλεσμένους σας να ξετρελαθούν. Αποκτήστε το Knorr aromat τώρα και ανακαλύψτε το μυστικό για να μαγειρέψετε υπέροχα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν όλη την οικογένεια!
Τιμή 2,94 €

Nuvoletta μαλακτικό muschio bianco 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 40 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Muschio Bianco

Τιμή 2,85 €