• LUX ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 500ML BOTANICALS
  • LUX ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 500ML BOTANICALS
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLux

LUX ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 500ML BOTANICALS

Με το Lux Αντικτικό Κρεμοσάπουνο 500ml Botanicals, αφήνετε το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο. Η μοναδική του φόρμουλα με βοτανικά εκχυλίσματα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Lux Αντικτικό Κρεμοσάπουνο τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φροντίδας για το δέρμα σας.

36252
8720181088742
1,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Axion αφρός χεριών σοκολάτα & καρύδα 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Χρήση με ειδική συσκευή αφρού.

Καθαρίζει και αρωματίζει υπέροχα τα χέρια. Πλούσιος κρεμώδης αφρός.

Σέβεται τα χέρια λόγω των καλλυντικών συστατικών του (pH: 5,5).

Εξαιρετικά οικονομική χρήση: 1 λίτρο παράγει 330 πατήματα.

Πλούσιος, κρεμώδης αφρός.

Τιμή 3,63 €

Λεσβιακή γη χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι λευκό 4x100gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του παραδοσιακού λευκού σαπουνιού από τη Λεσβιακή γη. Με τη χειροποίητη παρασκευή του, αυτό το σαπούνι 4x100gr θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας. Αφήστε το άρωμά του να σας ταξιδέψει στις ελληνικές εξωτικές παραλίες και απολαύστε μια στιγμή περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε ξανά ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.
Τιμή 2,10 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mora & muschio 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mora & Muschio, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με ένα μοναδικό άρωμα φρούτων του δάσους και μόσχου. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο αλόη βέρα 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Farcom, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 2,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό διαφανές 500ml

Το Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό διαφανές 500ml είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας περιπέτεια! Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας συνοδεύει παντού χωρίς να σας απογοητεύσει. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ και την πρακτικότητά σας σε κάθε σας δραστηριότητα!
Τιμή 0,96 €

Γλαστροθήκη κρεμαστή No1,2,3,4

Η Γλαστροθήκη κρεμαστή No1,2,3,4 της εταιρίας είναι ο απόλυτος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με το μοντέρνο design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η γλαστροθήκη θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε χώρο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι διακόσμησης που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 1,60 €

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600gr

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 600γρ φαίνεται να είναι μια μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και πιθανότατα πρόκειται για μπισκότα ή λιχουδιές που προορίζονται για βύθιση σε ροφήματα.

Τιμή 2,88 €

Chupa chups γλειφιτζούρια σακούλα 120x12gr

Αυτό το προϊόν περιέχει 120 γλειφιτζούρια των 12 γραμμαρίων το καθένα. Είναι ιδανικό για πάρτι, εκδηλώσεις και γενικά για όσους αγαπούν τα γλειφιτζούρια. Η εταιρία Chupa Chups είναι γνωστή για τα νόστιμα και ποιοτικά γλειφιτζούρια της, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε κάθε διαφορετική γεύση που περιλαμβάνει αυτή η σακούλα.

Τιμή 22,61 €

Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ

Το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και χρώμα στη ζωή τους. Με μια μοναδική συνδυασμό γεύσεων και χρωμάτων, το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο φαντασίας. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια και αφήστε τις γεύσεις και τα χρώματα να σας ταξιδέψουν!
Τιμή 15,09 €