• STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4
  • STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4

STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4

Ανακαλύψτε το μαγικό αίσθημα του STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4! Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει άψογο κράτημα και όγκο στα μαλλιά σας, αυτός ο αφρός θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν και να δείχνουν υγιή, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τον αέρινο όγκο που πάντα ονειρευόσασταν με τον STUDIO 2000 ΑΦΡΟΣ 400ml No4 τώρα!
40227
2739
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μετεωρα λεμονι χυμος αρτυμα 2lt

Μετεωρα λεμονι χυμος αρτυμα 2lt είναι ο απόλυτος τρόπος για να αναζωογονήσετε τις αισθήσεις σας και να απολαύσετε τη φρεσκάδα του γνήσιου λεμονιού. Με την ανεπανάληπτη γεύση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, αυτός ο χυμός δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον σε κάθε περίσταση.
Τιμή 1,92 €

Soupline συμπ/νο μαλακτικο 1,7lt 77μεζ, βανιλια & μανταρινι

Το Soupline συμπ/νο μαλακτικό 1,7lt 77μεζ, βανίλια & μανταρίνι είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Με την μοναδική του σύνθεση βανίλιας και μανταρίνι, θα απολαύσετε μια απίστευτη εμπειρία αφήνοντας τα ρούχα σας με απαλό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε το Soupline να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα και ευχάριστα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 4,82 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/9-10cm 19100

Αυτό το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/9-10cm 19100 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματική κουζίνα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διαστάσεις 1/9 και ύψος 10cm, προσφέρει αρκετό χώρο για την αποθήκευση και την προετοιμασία των συστατικών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/9-10cm 19100 τώρα!
Τιμή 3,97 €

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)

Το πηρούνι γλυκού professional (17041) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λεπτομερή και εντυπωσιακά γλυκά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις δημιουργίες σας με αυτό το εξαιρετικό εργαλείο!
Τιμή 0,43 €

Κορυφαία προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα white system μέτρια

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* Αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

Pedigree rodeo sticks μοσχάρι 4τεμ 70gr

- Στριφτό στικ με μοσχάρι, κατάλληλο για ενήλικους σκύλους

- Τα Ωμέγα 3 βοηθούν το σκύλο να είναι πάντα σε φόρμα

- Το ασβέστιο βοηθάει στην καλή κατάσταση των δοντιών και των οστών

- Με βιταμίνες που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσικής άμυνας του οργανισμού

- Χωρίς τεχνητές χρωστικές ή αρώματα

Τιμή 2,07 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα colori 2τεμ

Χαρίζει χρώμα, στυλ και ζωντάνια στο νοικοκυριό σας με 2 μοντέρνα χρώματα: πορτοκαλί και μπλε

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα

Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι

Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα.

Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα: πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά κ.α.

Τιμή 4,35 €

Sprite γκαζόζα 4x500ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 4,55 €