• NIVEA ΚΡΕΜΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ PROTECT CARE 100ml
  • NIVEA ΚΡΕΜΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ PROTECT CARE 100ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ PROTECT CARE 100ml

42630
4005808223213
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (SPONGE50G-23)

Αγοράστε το TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (SPONGE50G-23) και απολαύστε μια απολαυστική εμπειρία καθαρισμού και αναζωογόνησης στο μπάνιο σας. Η υψηλή ποιότητα και η απαλότητα του σφουγγαριού θα σας κάνουν να αισθανθείτε φρέσκοι και ανανεωμένοι μετά από κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 0,64 €

ΜΑΧΑΙΡΙ 15cm ΜΑΥΡΗ ΛΑΒΗ YDN6692

Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ 15cm ΜΑΥΡΗ ΛΑΒΗ YDN6692 και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και η μοντέρνα σχεδίαση του θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα αίσθηση στην κουζίνα σας!
Τιμή 9,49 €

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr με φουντούκι είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την απόλαυση. Η τραγανή υφή των γκοφρέτων συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του φουντουκιού για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τα Roshen wafers sandwich και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,37 €

Vir καθαριστικο παρκετινης & laminate 1lt

Το Vir καθαριστικό παρκετίνης & laminate 1lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη φροντίδα των πατωμάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα πατώματα σας λαμπερά και καθαρά. Μην αφήνετε τη βρωμιά να κυριαρχεί στο χώρο σας, επιλέξτε το Vir καθαριστικό παρκετίνης & laminate 1lt για άμεσα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 2,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με βανίλια 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς. 

Τιμή 1,09 €

Roshen butter milk καραμέλες βουτύρου 1kg

Οι καραμέλες βουτύρου Roshen butter milk είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις με γεύση βουτύρου. Με την υπογραφή της εταιρίας Roshen, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση που προσφέρουν αυτές οι καραμέλες. Απολαύστε τις κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία του γλυκού βουτύρου που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 6,05 €

Αβεζ σπαγγέτι No6 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml

Το Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν το τέλειο κράτημα και τη λάμψη στα μαλλιά τους. Με τη συνδυασμένη δύναμη κράτηματος και λάμψης, αυτό το gel θα σας χαρίσει το look που επιθυμείτε όλη μέρα. Αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και σταθερά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αγοράστε το Syoss gel μαλλιών και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 4,76 €

Klinex υγρό απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης botanictech spray 700ml

Το Klinex Απολυμαντικό Spray Γενικής Χρήσης με τεχνολογία Botanitech είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό spray, με συστατικό καθαρισμού φυσικής προέλευσης. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια από τεϊόδεντρο και ευκάλυπτο. Απολυμαίνει από βακτήρια & ιούς*, και προσφέρει έως 24 ώρες προστασία από βακτήρια μετά τη χρήση.

Η σύνθεσή του δεν περιέχει ενεργό χλώριο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλο το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων επιφανειών προετοιμασίας τροφίμων, όπως πάγκους κοπής κλπ., καθώς και επιφανειών που έρχονται σε επαφή με παιδιά, όπως καρεκλάκι φαγητού, αλλαξιέρες, κούνια.

*κατά εγκαψιδιωμένων ιών, Murine Norovirus, Αdenovirus, RSV, Feline Coronavirus, Η1Ν1 και SARS-CoV-2, βάσει τεστ ΕΝ14476.

Τιμή 1,50 €