• Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml  - 1
  • Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml  - 1

Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml

Το Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν το τέλειο κράτημα και τη λάμψη στα μαλλιά τους. Με τη συνδυασμένη δύναμη κράτηματος και λάμψης, αυτό το gel θα σας χαρίσει το look που επιθυμείτε όλη μέρα. Αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και σταθερά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αγοράστε το Syoss gel μαλλιών και απογειώστε το στυλ σας!
37131
5201143151085
4,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss mousse αφρός μαλλιών curl control 250ml

Το Syoss Curl Control Mousse παρέχει μακράς διάρκειας τέλεια σχηματισμένες μπούκλες. Η φόρμουλα anti-frizz φροντίζει τα μαλλιά για 100% ευλυγισία και απαλό διαχωρισμό μπούκλας. Επιπλέον, βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα του στεγνωτηρίου. Η φόρμουλα είναι εύκολο να καθαριστεί και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,49 €

Pantene αφρός μαλλιών perfect volume 200ml

Ανακαλύψτε το μυστικό για πλούσιο όγκο και λάμψη στα μαλλιά σας με το Pantene αφρό μαλλιών perfect volume 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο κομμωτήριο κάθε μέρα. Αποκτήστε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά που είχατε ποτέ με το Pantene perfect volume 200ml.
Τιμή 3,79 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.5 VOLUME & REPAIR 250ml

Η λάκ WELLAΦΕΞ Νο5 VOLUME & REPAIR 250ml προσφέρει απίστευτο όγκο και επισκευή για τα μαλλιά σας. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό θα σας χαρίσει την απόλυτη αίσθηση πλούσιων και υγιών μαλλιών, ενώ θα σας εντυπωσιάσει με την μακρά διάρκειά του. Αποκτήστε τώρα το WELLAΦΕΞ Νο5 VOLUME & REPAIR 250ml και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 3,47 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 FARBBRILLANZ 250ml είναι το απόλυτο μυστικό για να δώσετε ένταση και λάμψη στα μαλλιά σας. Με την ειδική της φόρμουλα, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας κράτημα και προστασία από το φριζάρισμα, χαρίζοντας σας την αίσθηση της εμπιστοσύνης κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο πάτημα.
Τιμή 3,37 €

Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία των τέλειων μπούκλων με το Pantene αφρό μαλλιών 200ml. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά που ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση. Αφήστε το Pantene να φροντίσει τα μαλλιά σας και να δημιουργήσει τις τέλειες μπούκλες που πάντα ονειρευόσασταν. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Pantene αφρό μαλλιών.
Τιμή 3,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka μπισκότα σάντουιτς με σοκολάτα 260gr

Τα Milka μπισκότα σάντουιτς με σοκολάτα 260gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με την απαλή σοκολάτα Milka στο εσωτερικό τους και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να είστε σε ένα γλυκό όνειρο. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 2,13 €

Arion food χυμός με 7 φρούτα 1lt

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των 7 διαφορετικών φρούτων σε κάθε γουλιά με τον Arion food χυμό 1lt. Μια εκλεκτή σύνθεση που θα σας φέρει ενέργεια και αναζωογόνηση κάθε φορά που το πίνετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,40 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg

Το Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το ταχίνι αυτό θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν από την εταιρία Χαΐτογλου!
Τιμή 31,67 €

Klinex χλωρίνη gold παχύρρευστη 1200ml

Η Χλωρίνη KLINEX Ultra Protection Gold προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες, όταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 2,87 €

Vidal αφρόλουτρο milk & cream 500ml

Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμη που συνθέτουν το αφρόλουτρο Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

Τιμή 1,67 €