• Vir καθαριστικο παρκετινης & laminate 1lt
  • Vir καθαριστικο παρκετινης & laminate 1lt

Vir καθαριστικο παρκετινης & laminate 1lt

Το Vir καθαριστικό παρκετίνης & laminate 1lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη φροντίδα των πατωμάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα πατώματα σας λαμπερά και καθαρά. Μην αφήνετε τη βρωμιά να κυριαρχεί στο χώρο σας, επιλέξτε το Vir καθαριστικό παρκετίνης & laminate 1lt για άμεσα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
32259
3800069403104
2,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματινα κρακερ ρυζιου τσιλι 70gr,

Το Matina κράκερ ρυζιού τσίλι 70gr είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του. Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ της αλμυρής γεύσης του ρυζιού και της καυτερής νότας του τσίλι, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό και γευστικό κράκερ ρυζιού τσίλι από την Matina!
Τιμή 1,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Dr. Magic χρωμοπαγίδες 20τεμ

Η χρωμοπαγίδα είναι ιδανική για να προλαμβάνει τα ατυχήματα και τις δύσκολες στιγμές κατά το πλύσιμο των ρούχων!

Σε κάθε πλύση τα χρώματα των ρούχων ξεβάφουν προκαλώντας δυσάρεστα ατυχήματα στα ρούχα ενώ ταυτόχρονα χάνουν και τη λάμψη τους.

Με τη σύνθεσή της από φυσικές ίνες η χρωμοπαγίδα προσφέρει διπλή προστασία αφού προλαμβάνει τα ατυχήματα αποχρωματισμού που προκαλούνται από τα χρωματιστά ρούχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα χρώματα σε κάθε πλύση για να παραμένουν ζωντανά.

Έτσι επιτρέπει τις μεικτές πλύσεις αφού χάρη στην υφή του διατηρεί το σχήμα του κατά τη διάρκεια της πλύσης ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη απορρόφηση βαφής από το νερό. Το φύλλο είναι η απόδειξη!

Τιμή 2,02 €

Ζωγράφος φρουκτόζη 200gr

Ως φυσικό προϊόν, η φρουκτόζη είναι μιάμιση φορά γλυκύτερη από τη ζάχαρη, οπότε καταναλώνεται σε μικρότερη ποσότητα, παρέχοντας μέχρι και 45% λιγότερες θερμίδες. Μπορεί να αντικαταστήσει την ζάχαρη. Κρατάει τα γλυκύσματα φρέσκα για περισσότερο χρόνο.

Τιμή 1,66 €

Μπαρμπα Γιάννης άλειμμα ψητής μελιτζάνας 480gr

Άλειμμα της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χρησιμοποιείται κυρίως ως ορεκτικό, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και ως συστατικό ενός σάντουιτς.

Τιμή 2,97 €

Durex προφυλακτικά pleasure max 3τεμ

Προφυλακτικά σχεδιασμένα να μεγιστοποιούν τη διέγερση των απολήξεων των νεύρων, με τις έξυπνα τοποθετημένες ανάγλυφες κουκίδες και ραβδώσεις για μεγαλύτερη απόλαυση και των δύο. Ευκολοφόρετα, με σπερματοδόχο κατάληξη. Διαφανή, με λιπαντική επίστρωση από φυσικό ελαστικό latex. Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 1,48 €