• TSAKMAKI ΑΝΑΠΤ. BBQ ΜΑΚΡΥ ΕΥΚΑΜΠΤΟ 1033 FLE-W
  • TSAKMAKI ΑΝΑΠΤ. BBQ ΜΑΚΡΥ ΕΥΚΑΜΠΤΟ 1033 FLE-W

TSAKMAKI ΑΝΑΠΤ. BBQ ΜΑΚΡΥ ΕΥΚΑΜΠΤΟ 1033 FLE-W

48654
5213000721584
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εξεταστικο ρολο non-woven 20gr, 58cm x 50m ροζ

Ανανεωτικό, ανθεκτικό και πρακτικό, το εξεταστικό ρολό non-woven 20gr σε ροζ χρώμα είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εξέταση. Με μήκος 50 μέτρα και πλάτος 58 εκατοστά, προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Απαραίτητο για κάθε εργασία, το ροζ χρώμα του προσθέτει μια διακριτική νότα θηλυκότητας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στο εξεταστικό ρολό non-woven και κάντε τη διαφορά στις εξετάσεις σας!
Τιμή 4,26 €

Κορυφαία προϊόντα

WIPEST ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 120PCS HYGIENE (ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ)

Τα WIPEST Μωρομάντηλα 120 τεμάχια με καπάκι είναι το ιδανικό προϊόν για την υγιεινή του μωρού σας. Με εξαιρετικά μαλακή υφή και ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την καθαριότητα και τη φρεσκάδα του μωρού σας - δοκιμάστε τα WIPEST Μωρομάντηλα σήμερα και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέ?
Τιμή 1,09 €

Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής με 58% κακάο 2x1kg

Η Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής με 58% κακάο 2x1kg είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε έναν μοναδικό, γευστικό τόνο στις δημιουργίες σας. Με την υψηλή ποσοστό κακάο, απογειώνει τη γεύση και την ποιότητα των γλυκών σας, ενώ προσφέρει απόλαυση σε κάθε δείγμα. Αποκτήστε τώρα την Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής και ανακαλύψτε τη διαφορά στις δημιουργίες σας!
Τιμή 23,37 €

Farcom HD σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν για διατήρηση χρώματος της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.

Τιμή 2,86 €

Endless μαλακτικό aroma boost cotton clean 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt cotton clear θα κάνει τα ρούχα σας απαλά και μυρωδάτα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,77 €

Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml

Η Glysolid κρέμα χεριών είναι η ιδανική λύση για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και λεία. Αποκτήστε τη Glysolid κρέμα χεριών τώρα και απολαύστε τη μοναδική της δράση!
Τιμή 2,31 €