• ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΜΙΝΙ 15ml 9613
  • ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΜΙΝΙ 15ml 9613

ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΜΙΝΙ 15ml 9613

42393
5209800098155
0,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδια πιπερι μαυρο τριμμενο 40gr, γυαλινο βαζο

Το μαύρο τριμμένο μαύρο πιπέρι από την Ινδία είναι η τέλεια προσθήκη στη μαγειρική σας. Με το έντονο αρωματικό του προφίλ και τη γεύση που αναδεικνύει κάθε πιάτο, το μαύρο πιπέρι της Ινδίας θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Το γυάλινο βαζάκι που περιέχει το πιπέρι είναι κομψό και πρακτικό, κάνοντας την αποθήκευση και τη χρήση του εύκολη και βολική. Ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα του Ινδικού μαύρου πιπεριού σήμερα!
Τιμή 2,12 €

Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca

Γάντια αντοχής μαύρα extra large Horeca εταιρίας. Ιδανικά για επαγγελματική χρήση στον χώρο της εστίασης και της υπηρεσίας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά για μέγιστη προστασία και αντοχή. Τα γάντια αυτά θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε τα τώρα και εξασφαλίστε την καλύτερη προστασία για τα χέρια σας!
Τιμή 1,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr

Ο καφές Bianchi Coffee Espresso Rosso είναι ένας πλούσιος και αρωματικός καφές σε κόκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Η συσκευασία του περιέχει 250γραμμάρια καφέ και προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσης και αρώματος.

Τιμή 5,11 €

Κάλας αλάτι κλασικό 400gr -20%

Αγοράστε τώρα το Κάλας αλάτι κλασικό 400gr με έκπτωση 20%! Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αυθεντική ποιότητα του προϊόντος μας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα από τα κορυφαία αλάτια στην αγορά. Μην χάσετε αυτή την προσφορά και αποκτήστε το δικό σας πακέτο τώρα!
Τιμή 1,08 €

Ajax boost γενικής χρήσης με ξύδι και μήλο 1lt

Η Ajax boost γενικής χρήσης με ξύδι και μήλο 1lt της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του σύνθεση που συνδυάζει το ξύδι και το μήλο, καθαρίζει αποτελεσματικά και απολυμαίνει επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και φρέσκες. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 1,76 €

Delux αλκοολούχος λοσιόν 95o 330ml

Η λοσιόν οινοπνεύματος περιέχει αιθυλική αλκοόλη σε μεγάλο ποσοστό, νερό και κάποιες άλλες επιπλέον ουσίες κατάλληλες για το δέρμα ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αντισηπτικό και να καθαρίσει την πληγή και το τραύμα.

Τιμή 1,50 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,60 €