• Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 1
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 2
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 3
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 4
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 5
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 6
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 1
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 2
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 3
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 4
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 5
  • Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca  - 6

Γαντια αντοχης μαυρα extra large horeca

Γάντια αντοχής μαύρα extra large Horeca εταιρίας. Ιδανικά για επαγγελματική χρήση στον χώρο της εστίασης και της υπηρεσίας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά για μέγιστη προστασία και αντοχή. Τα γάντια αυτά θα σας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε τα τώρα και εξασφαλίστε την καλύτερη προστασία για τα χέρια σας!
21751
5213000742671
1,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΒΕΖΕΤΑΛ (SNACK 1ΧΡΩΜΑ) - (12x28cm) - (10kg)

Η νέα συλλογή ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΒΕΖΕΤΑΛ (SNACK 1ΧΡΩΜΑ) είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει! Με διαστάσεις 12x28cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και την πολυτέλεια του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ψηφιακό εμπόριο!
Τιμή 40,80 €

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (6 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-086)

Η TNS βούρτσα μαλλιών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με τις 6 διαφορετικές αποχρώσεις που προσφέρει, μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Η εργονομική σχεδίαση της βούρτσας εξασφαλίζει άνετη χρήση και εύκολο χειρισμό, ενώ οι μαλακές τρίχες περιποιούνται τα μαλλιά σας χωρίς να τα τραβούν. Αποκτήστε την TNS βούρτσα μαλλιών τώρα και απολαύστε όμορφα και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Overlay express λιποκαθαριστής με baking soda 650ml

Η λύση για ένα λαμπερό σπίτι είναι εδώ! Αποκτήστε τον Overlay express λιποκαθαριστή με baking soda 650ml και αποχαιρετήστε τα λίπη και τους λεκέδες με ένα μόνο πέρασμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι!
Τιμή 3,30 €

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ

The lttlies πινεζες χρωματιστες blister 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά νύχια. Με μια ποικιλία χρωμάτων που θα σας ενθουσιάσει, αυτές οι πινέζες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια που θα ξεχωρίσουν. Αποκτήστε τις τώρα και ανανεώστε το look σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,13 €

Ζαναέ κόκκινες ψητές πιπεριές 450gr

Πιπεριές της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 3,36 €

Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες

Η Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα και την καθαριότητα των εστιών σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απόδοση, θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει και θα δώσει νέα ζωή στις κεραμικές εστίες σας. Αποκτήστε την Estia ξύστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο μαγειρέματος κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,47 €