• Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 1
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 2
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 3
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 4
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 5
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 6
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 1
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 2
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 3
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 4
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 5
  • Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr Bianchi - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBianchi

Bianchi coffee espresso rosso καφές σε κόκους 250gr

Ο καφές Bianchi Coffee Espresso Rosso είναι ένας πλούσιος και αρωματικός καφές σε κόκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Η συσκευασία του περιέχει 250γραμμάρια καφέ και προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσης και αρώματος.

11031
3800214001650
5,10 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Καφές espresso σε κόκκους, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας.

Αποθήκευση καφέ: Ο καφές πρέπει να αποθηκεύεται σε αεροστεγές δοχείο, σε σκοτεινό μέρος απαλλαγμένο από μυρωδιές όπου επικρατεί θερμοκρασία δωματίου. Αποφύγετε να αποθηκεύσετε τον καφέ σας στο ψυγείο, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες στερεοποιούν τα έλαια που βρίσκονται στο εσωτερικό των κόκκων τα οποία είναι υπεύθυνα για ένα καφέ με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα. Αλέστε λίγο καφέ κάθε φορά, ιδανικά μόνο όσο θέλετε να καταναλώσετε. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε κάθε φορά φρεσκοαλεσμένο καφέ, ελαχιστοποιώντας την αλλοίωση των αρωμάτων και της γεύσης.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bianchi coffee espresso adore καφές 1kg

Ο καφές Bianchi Coffee Espresso Adore είναι ένας εκλεπτυσμένος καφές espresso, με πλούσιο άρωμα και γεύση. Έχει μια έντονη γεύση και είναι ιδανικός για όσους απολαμβάνουν έναν δυνατό και αρωματικό καφέ. Η συσκευασία του είναι 1kg, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες ή για τους λάτρεις του καφέ που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες. Απολαύστε τον καφέ Bianchi Coffee Espresso Adore και ανακαλύψτε την απόλαυση του πλούσιου και εκλεπτυσμένου

Τιμή 27,17 €

Lavazza espresso decaffeinato χωρίς καφεΐνη αλεσμένος 250gr

Ένα αρωματικό, καλά ισορροπημένο χαρμάνι 100% Arabica από την Κεντρική Αμερική.

Απολαύστε πλούσια, αξέχαστη γεύση χωρίς καφεΐνη και χωρίς να εγκαταλείψετε την πολυτέλεια του αυθεντικού ιταλικού καφέ.

Χρυσή κρέμα με ζεστό χρώμα, άρωμα από αποξηραμένα φρούτα, γλυκιά και ισορροπημένη γεύση.

Τιμή 6,60 €

Bianchi coffee espresso black καφές σε κόκκους 1kg

Ο καφές Bianchi espresso black είναι ένας υψηλής ποιότητας καφές σε κόκκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Έχει έντονο άρωμα και γεύση, με γλυκές νότες και απαλή επίγευση. Η συσκευασία του είναι 1kg και είναι κατάλληλος τόσο για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες όσο και για οικιακή χρήση. Απολαύστε έναν νόστιμο εσπρέσο με τον καφέ Bianchi espresso black!
Τιμή 18,64 €

Dimello καφές φίλτρου bold αλεσμένος 250gr

Το DIMELLO ΦΙΛΤΡΟΥ 250gr. - (BOLD) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ) είναι το τέλειο φίλτρο καφέ για τους λάτρεις του καφέ. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του καλού καφέ. Απολαύστε τον καφέ σας με το DIMELLO ΦΙΛΤΡΟΥ και απογειώστε την καθημερινή σας εμπειρία.
Τιμή 5,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιολάντα μπισκότα cookies full 45 με φουντούκια 150gr

Απολαυστικό μπισκότο με στρογγυλή ακτινωτή λευκή επιφάνεια εξωτερικά και 45% γέμιση ρευστής κρέμας κακάο.Με ανάμικτη γεύση και άρωμα κακάο και βανίλια, σε συνδυασμό με φουντούκι και τραγανή υφή εξωτερικά και κρεμώδης στο εσωτερικό του μπισκότου.

Τιμή 1,65 €

Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml

Το Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml είναι το ιδανικό προϊόν για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με τη δύναμη του ξυδιού, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα και τα σκεύη σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Svelto aceto και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πλυσίματος πιάτων.
Τιμή 2,45 €

Nivea κρέμα ξυρίσματος original 100ml

Η κρέμα ξυρίσματος Protect & Care μαλακώνει τα γένια & προσφέρει ευχάριστο και απαλό ξύρισμα. Η μοναδική σύνθεσή της με Aloe Vera και Pro-Vitamin B5 προστατεύει την επιδερμίδα από μικρο-κοψίματα και την αίσθηση τραβήγματος. Αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση αναζωογόνησης και περιποίησης.

Τιμή 2,95 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 1lt

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 6,32 €

Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ

Ανανεωτικές Mentos τσίχλες pure fresh mini bubble fresh 100τεμ που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη αίσθηση φρεσκάδας και γεύσης! Απολαύστε το μοναδικό συνδυασμό μέντας και τσιχλόφυλλου που θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 100 τεμαχίων και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης!
Τιμή 6,10 €