• ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ PAW PATROL ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ
  • ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ PAW PATROL ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ

ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ PAW PATROL ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ

50161
8693830039825
4,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 110gr, ελια & λιαστη τοματα

Απολαύστε τις τραγανές μπουκιές Μαννά, γεμάτες με φρέσκες ελιές και λιαστή ντομάτα. Ένα λαχταριστό σνακ που θα σας κάνει να το ξαναπάρετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το!
Τιμή 1,95 €

Uniglass 22503 econ βαζο γυαλινο με καπακι 350ml

Ένα μοναδικό γυάλινο βάζο με καπάκι 350ml που θα δώσει λάμψη και στυλ στον χώρο σας. Ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων ή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Uniglass 22503 econ βαζο γυαλινο και ξεχωρίστε!
Τιμή 2,24 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-6,5cm 13065

Το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-6,5cm 13065 είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την παρουσίαση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διαστάσεις GN1/3 και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το δοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτό το πρακτικό και κομψό δοχείο!
Τιμή 4,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda πετσέτες καθαρισμού γενικής χρήσης 38x40cm 4τεμ

Πετσέτες καθαρισμού για χιλιάδες χρήσεις!

Χρησιμοποιούνται μέσα και έξω από το σπίτι, στεγνές ή βρεγμένες με νερό ή υγρό καθαρισμού.

Υπερ-απορροφητικές

Ιδανικές για στέγνωμα & γυάλισμα

Ανθεκτικές

Σύνθεση: 70% βισκόζη + 30% πολυεστέρας

Διαστάσεις: 38 x 40cm

Τιμή 1,61 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου λευκή 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,18 €

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 1lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 1,27 €

Elephant twisted πρέτσελς θαλασσινό αλάτι και μέλι 70gr

Η ανατρεπτική γεύση του Elephant twisted pretzel 70gr με θαλάσσιο αλάτι και μέλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,98 €

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 500gr

Τα Δημητριακά Δαχτυλίδια με Μέλι της Arion Food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό! Με την απαλή γεύση του μελιού να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των δαχτυλιδιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τη γεύση και τη θρεπτική αξία των δημητριακών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ενέργεια για μια γεμάτη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη ?
Τιμή 2,91 €