• Ινδια πιπερι μαυρο τριμμενο 40gr, γυαλινο βαζο  - 1
  • Ινδια πιπερι μαυρο τριμμενο 40gr, γυαλινο βαζο  - 1

Ινδια πιπερι μαυρο τριμμενο 40gr, γυαλινο βαζο

Το μαύρο τριμμένο μαύρο πιπέρι από την Ινδία είναι η τέλεια προσθήκη στη μαγειρική σας. Με το έντονο αρωματικό του προφίλ και τη γεύση που αναδεικνύει κάθε πιάτο, το μαύρο πιπέρι της Ινδίας θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν. Το γυάλινο βαζάκι που περιέχει το πιπέρι είναι κομψό και πρακτικό, κάνοντας την αποθήκευση και τη χρήση του εύκολη και βολική. Ανακαλύψτε τη γεύση και την ποιότητα του Ινδικού μαύρου πιπεριού σήμερα!
29653
5201861040012
2,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 52x75cm 15τεμ

Η σακούλα απορριμάτων SANITAS με κορδόνι είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας καθημερινή ανάγκη. Με μέγεθος 52x75 και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτές οι σακούλες θα σας ενθουσιάσουν με την αντοχή τους και την ευκολία χρήσης χάρη στο κορδόνι που διαθέτουν. Μην αφήνετε ποτέ τα απορρίμματα σας να μείνουν έξω από το σπίτι σας, αλλά αντιμετωπίστε τα με στυλ και πρακτικότητα με τη SANITAS!

Τιμή 1,63 €

Παπουτσάνης karavaki κρεμοσάπουνο κλασικό 900ml

Το κρεμοσάπουνο Παπουτσάνης karavaki κλασικό 900ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 1,94 €

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (40x60cm) (STRATA)

Το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (40x60cm) (STRATA) της εταιρίας Trata θα ανανεώσει τον χώρο σας με το μοντέρνο design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα αίσθηση στο σπίτι σας!
Τιμή 3,14 €

Τριποδάκης μηλόξυδο 1lt

Το μηλόξυδο 1lt της εταιρίας Τριποδάκης είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για την κουζίνα τους. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή, το μηλόξυδο της Τριποδάκης θα δώσει νέα αναζωογόνηση στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 2,42 €

TNS ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ (12τεμ.)

Το TNS μανταλάκι σιλικόνης είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του σιλικόνης, αυτά τα μανταλάκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε το στιλ σας!
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Malizia αφρόλουτρο miele 1lt

Παρουσιάζουμε το MALIZIA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1 λίτρου με το αρωματικό μείγμα MIELE, ένα προϊόν που υπόσχεται να σας προσφέρει μια απολαυστική, ζεστή και γλυκιά εμπειρία λουσίματος.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τιμή 2,25 €

Hellmann's μουστάρδα απαλή 500gr

Με την Μουστάρδα Hellmann's απαλή ανακαλύψτε τις μουστάρδες της Hellmann's για να προσδώστε περισσότερη γεύση στα φαγητά σας. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 3,51 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on invisible care floral touch 50ml

Το αποσμητικό Dove Invisible Floral είναι αόρατο σε 100 χρώματα. Αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα. Με 1/4 ενυδατική κρέμα. Αποτελεσματική φροντίδα και όμορφη επιδερμίδα.

Τιμή 2,03 €

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml yuzu & ανθη πορτοκαλιασ

Ανανεωτική κρέμα ντους Papoutsanis natura με yuzu και ανθη πορτοκαλιάς, ιδανική για μια αναζωογονητική εμπειρία κατά το μπάνιο σας. Η φρουτώδης αρωματική της σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων, ενώ η ενυδατική της φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας μαλακό και απαλό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φρεσκάδας και της ενυδάτωσης κάθε φορά που κάνετε ντους.
Τιμή 2,19 €

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Απολαύστε τη φυσική αναζωογόνηση με το Διός φυσικό μεταλλικό νερό. Κρυστάλλινη γεύση και αναζωογονητική ενέργεια σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τώρα τη συσκευασία 24x0,5lt και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ενέργειας όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 2,84 €