• ROSHEN ΜΠΑΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 30gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)
  • ROSHEN ΜΠΑΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 30gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)

ROSHEN ΜΠΑΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 30gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ)

42373
4823077636875
0,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βιοδιασπωμενο fiber καπακι πιπιλα 8-12οz 50τεμ 80mm

Ανακαλύψτε το καινοτόμο βιοδιασπώμενο fiber καπάκι πιπίλα 8-12oz 50τεμ 80mm και απογειώστε την εμπειρία σας με τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την ευκολία χρήσης και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 1,82 €

Γιωτης μιγμα για παγωτο 483gr, σοκολατα

Απολαύστε τη γεύση του Γιωτή μίγματος για παγωτό σε μια νόστιμη σοκολάτα! Με τα 483gr αυτού του προϊόντος, θα απολαύσετε μια πλούσια γεύση που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλαυση του παγωτού με τον δικό σας τρόπο!
Τιμή 3,88 €

ΠΩΜΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ OP6066C

Το πώμα με καπάκι OP6066C είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την εξαιρετική ποιότητά του, αποτελεί το τέλειο δώρο για τον εαυτό σας ή για αγαπημένα πρόσωπα. Με τον τρόπο που ανοίγει απαλά το καπάκι του μπουκαλιού και τον τρόπο που κλείνει ασφαλώς, θα εντυπωσιάσετε κάθε φίλο σας και θα απολαύσετε το κρασί σας με στυλ και κομψότητα. Αγοράστε το πώμα με καπάκι OP6066C τώρα και απολαύστε την απόλυ
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος 38gr

Είναι 1975. Μία λαχταριστή ιδέα γεννιέται: Τραγανή, φρέσκια βάφλα σοκολάτας με πλούσια γέμιση κρέμας κακάο, βουτηγμένη σε πλούσια σοκολάτα ΙΟΝ. Είναι η Σοκοφρέτα! Η μοναδική βάφλα της, που παράγεται στη μονάδα της ΙΟΝ στην Άρτα, αλλά και η γνήσια σοκολάτα ΙΟΝ που την "αγκαλιάζει", την έχουν αναδείξει στη... μια και μοναδική σου γκοφρέτα!

Τιμή 0,56 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή πίκλες ανάμεικτα λαχανικά 500gr

Τουρσί της εταιρίας Οικογένεια Χαλβατζή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,13 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα κίτρινη 2τεμ

Πρακτική και εύκολη στη χρήση για γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα. Πολύ απορροφητική. Δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι. Πολύ ανθεκτική με λωρίδες που δεν φθείρονται εύκολα. Για μεγαλύτερη διάρκεια της σφουγγαρίστρας συνιστάται χρήση σε λείες, μη πορώδεις επιφάνειες. Κατάλληλη για όλα τα δάπεδα.

Τιμή 5,61 €
Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr
Περιορισμένη προσφορά!

Endless χαρτί κουζίνας stronger 40m 3φυλλο 600gr

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Κανονική τιμή 2,42 € Τιμή 2,24 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Viva κοκτέιλ νέκταρ με πορτοκάλι, μήλο & ροδάκινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση κοτέιλ με πορτοκάλι, μήλο και ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,14 €