• ΛΑΜΠΑ ΓΛΟΜΠΟΣ LED KOSMOS Α60 10W E27 3000Κ
  • ΛΑΜΠΑ ΓΛΟΜΠΟΣ LED KOSMOS Α60 10W E27 3000Κ

ΛΑΜΠΑ ΓΛΟΜΠΟΣ LED KOSMOS Α60 10W E27 3000Κ

48530
5213001219141
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπουκαλι νερου κυματιστο με inox καπακι 1lt ε2510

Ανανεωτικό, κομψό και πρακτικό, το μπουκάλι νερού κυματιστό με inox καπάκι 1lt ε2510 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το μπουκάλι θα σας συνοδεύει παντού, ενώ η χωρητικότητά του 1lt είναι ιδανική για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε υγρά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη λειτουργικότητά του!
Τιμή 1,54 €

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη λευκη 12x28cm 10kg

Η χαρτολέβητα βεζετάλ ατύπωτη λευκή 12x28cm 10kg είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η χαρτονένια λεβητάλ βεζετάλ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει την καθημερινότητά σας!
Τιμή 38,25 €

ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΔΟΝΤΙΑ 15gr.

Το ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΔΟΝΤΙΑ 15gr είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα δόντια σας υγιή και λαμπερά. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει φυσικά συστατικά, δρα αποτελεσματικά ενάντια στην πλάκα και την τερηδόνα. Απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας φροντίδα της στοματικής υγιεινής!
Τιμή 1,25 €

SPIRA YELLOW ΥΓΡΟ REFILL + ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΕΤ - (-0.50€)

Το SPIRA YELLOW ΥΓΡΟ REFILL ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΕΤ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας. Με την εκπληκτική του ποιότητα και αξιοπιστία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά την τέλεια εμπειρία ατμίσματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόδοση και γεύση σε κάθε τζούρα.
Τιμή 4,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Malizia αφρόλουτρο latte 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,20 €

Flamingo συλλέκτης υγρασίας ντουλάπας 250gr

Συλλέκτης υγρασίας ιδανικός για ντουλάπες και κλειστούς χώρους με άρωμα λεβάντας, ο οποίος συγκρατεί 500ml υγρασίας. Αποτρέπει τη μούχλα και τους λεκέδες, εξαλείφει τις οσμές προστατεύοντας παράλληλα από την υγρασία. 

Προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον με εύκολο και γρήγορο τρόπο για να απομακρύνετε την υγρασία και να αρωματίσετε τον αέρα στο χώρο σας. Διαρκεί μέχρι 60 ημέρες ανάλογα το ποσοστό υγρασίας στον χώρο.

Τιμή 2,40 €

Okf aloe vera sugar free με μάνγκο 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα του αλόης και την εξωτική γεύση του μάνγκο σε κάθε γουλιά. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε το!

Τιμή 1,21 €

Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας με λάστιχο Νo112

Η Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας με λάστιχο Νο112 είναι η απόλυτη λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, η σκούπα Κύκλωψ θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,84 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 60τεμ

Τα Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 60τεμ είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με αντιβακτηριδιακή δράση και αρωματική φρεσκάδα ωκεανού, αυτά τα πανάκια θα σας προσφέρουν μια αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο για εσάς και την οικογένειά σας.
Τιμή 2,33 €