• PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 1,4kg ADULT MINI - (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)
  • PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 1,4kg ADULT MINI - (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 1,4kg ADULT MINI - (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ 1,4kg ADULT MINI - (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ) είναι η ιδανική επιλογή για το αγαπημένο σας σκυλάκι. Με γεύση μοσχαρί και λαχανικά, προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή που θα καλύψει όλες τις διατροφικές ανάγκες του. Η υψηλή ποιότητα των συστατικών της εξασφαλίζει την υγεία και την ευεξία του σκύλου σας, ενώ η γεύση της θα τον κάνει να το λατρέψει αμέσως. Μη διστάσετε να του προσφέρετε αυτή την πεντανόστιμη τροφή και να του χαρίσετε μ
40851
4008429163470
7,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml CRANVERRY&COJI(ΑΣΠΡΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ)

Ζουμερό αφρολούτρο VIDAL με αρωματικό cranberry και coji που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αναζωογόνησης. Απολαύστε την πλούσια αφρώδη υφή και το εκλεπτυσμένο άρωμα που θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 1,74 €

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBΒLY MILK 90gr

Η MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει με την απίστευτη γεύση της. Κάθε μπουκιά αποτελεί έναν συνδυασμό από βελούδινη σοκολάτα και αφράτη υφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Αγοράστε τώρα τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr και απολαύστε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa κοραλλάκι 500gr

Το Κοραλλάκι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Είναι ιδανικό για τα παιδιά και για συνταγές όπως σούπες.

Χρόνος βρασμού: 8-10 λεπτά. Ιδανικό για σούπες και νηστίσιμες συνταγές.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,26 €

DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

Υδατικό διάλυμα υδροχλωρικού οξεώς. Για τον καθαρισμό αλάτων και πουρί. Λεκάνες, wc, μάρμαρα, πλακάκια, νιπτήρες, λουτρά κ.τ.λ. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των αλάτων από τις λεκάνες του μπάνιου από τα άλατα που επικάθονται σε αυτές. Με την σύνθεση του καταφέρνει να καθαρίζει χωρίς να καταστρέφει το σμάλτο από τα είδη υγιεινής. Κατάλληλο για δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού της τουαλέτας .

Τιμή 0,56 €

Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m

Ανακαλύψτε το νέο Κύκλωψ κοντάρι ανοξείδωτο με ψιλή βίδα 1,30m και εξασφαλίστε όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες. Αποκτήστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση σας περιμένει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει σε κάθε σας εργασία.
Τιμή 1,48 €