• DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 1
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 2
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 3
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 4
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 5
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 6
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 1
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 2
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 3
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 4
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 5
  • DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr DeLux - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDeLux

DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

Υδατικό διάλυμα υδροχλωρικού οξεώς. Για τον καθαρισμό αλάτων και πουρί. Λεκάνες, wc, μάρμαρα, πλακάκια, νιπτήρες, λουτρά κ.τ.λ. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των αλάτων από τις λεκάνες του μπάνιου από τα άλατα που επικάθονται σε αυτές. Με την σύνθεση του καταφέρνει να καθαρίζει χωρίς να καταστρέφει το σμάλτο από τα είδη υγιεινής. Κατάλληλο για δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού της τουαλέτας .

6847
5203338000109
0,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης

Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού.
Μακριά από παιδιά. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μην αναμιγνύεται με άλλα χημικά καθαριστικά προϊόντα, π.χ. χλώριο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Berill καθαριστικό αλάτων 500ml

Ανανεώστε το μπάνιο σας με το Berill καθαριστικό αλάτων 500ml! Καθαρίζει αποτελεσματικά βρύσες και πλακάκια, αφήνοντας ένα αναζωογονημένο και λαμπερό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης power plus 750ml

Το Harpic gel 750ml Power Plus Original είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα στο μπάνιο σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λεκέδες και τα βακτήρια, αφήνοντας ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Harpic gel 750ml Power Plus Original σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 2,00 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης λεμόνι με χώριο 750ml

Το Harpic wc active gel με ενεργό χλώριο & άρωμα λεμόνι 750ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα της τουαλέτας σας. Με τη συνδυασμένη δράση του ενεργού χλωρίου και του αρώματος λεμονιού, αφήνει την τουαλέτα σας καθαρή, φρέσκια και υγιή. Αποκτήστε το Harpic wc active gel τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαριότητας!
Τιμή 1,89 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου κλασικό spray 750ml

Το Viakal Classic είναι ιδανικό για να αφαιρείτε ακόμη και τα πιο επίμονα άλατα και για να καθαρίζετε τα υπολείμματα σαπουνιού και τα στίγματα νερού στο μπάνιο και την κουζίνα σας. Η συχνή χρήση του Viakal προλαμβάνει την επανεμφάνιση των αλάτων. Η ειδική σύνθεσή του σέβεται τις επιφάνειες και βοηθά στην αποφυγή επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 4,43 €

Klinex υγρό καθαριστικό κατά της μούχλας spray 500ml

KLINEX SPRAY κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο: Γρήγορη δράση, Απολυμαίνει από βακτήρια και μούχλα, Αφαιρεί αιτίες κακοσμίας. Το Spray KLINEX κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο δρα γρήγορα και αποτελεσματικά, απολυμαίνοντας από βακτήρια και μούχλα. Κατάλληλο για χρήση σε διάφορες επιφάνειες! Αφαιρεί βακτήρια και μούχλα που είναι γνωστές αιτίες κακοσμίας.

Τιμή 2,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ ανοιχτήρι τριμπουσόν κρασιού & σαμπάνιας

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν, της εταιρίας Cyclops. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Τιμή 3,06 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί moroccan mint & pink grapefruit 205gr

Μείγμα μοναδικών αρωμάτων Moroccan mint και pink grapefruit σε ένα υπέροχο κερί 205gr. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να χαλαρώσει με την ευχάριστη αίσθηση αυτού του αρωματικού κεριού. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που δημιουργείται στο χώρο σας και ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το Air Wick Botanica.

Τιμή 4,18 €

Tulip καραμέλες βουτύρου 1kg

Οι καραμέλες βουτύρου της Tulip είναι γνωστές για την πλούσια και κρεμώδη γεύση τους. Αυτές οι καραμέλες συνήθως έχουν έναν ελαφρώς γλυκό, βουτηγμένο στο βούτυρο γευστικό πυρήνα που δίνει μια ευχάριστη και πλούσια γεύση.

Τιμή 6,71 €

Farcom mea natura σαμπουάν με ρόδι για αναδόμηση 300ml

Το Farcom mea natura σαμπουάν με ρόδι για αναδόμηση 300ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα με ρόδι προσφέρει εντατική αναδόμηση και ενυδάτωση, αφήνοντας τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε το Farcom mea natura σαμπουάν σήμερα και αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν!
Τιμή 3,08 €