• TEZA ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1+1 ΔΩΡΟ (ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ)
  • TEZA ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1+1 ΔΩΡΟ (ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ)

TEZA ΑΝΤ/ΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 1+1 ΔΩΡΟ (ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ)

42634
5201314190936
5,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TAFT GEL 150ml - POWER

Το TAFT GEL 150ml - POWER είναι το απόλυτο εργαλείο για να δώσεις στα μαλλιά σου το απαραίτητο boost που χρειάζονται. Με τη δύναμη του, το χτένισμα σου θα διαρκέσει όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για αναδιαμόρφωση. Απλά εφάρμοσε το gel στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμος να εντυπωσιάσεις με το look σου. Απόκτησε το TAFT GEL 150ml - POWER τώρα και αναδείξε το στυλ σου!
Τιμή 2,88 €

Μακο φακες ψιλες 500gr,

Οι λαχταριστές φακές Μακο ψιλές 500gr της εταιρίας Mako είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα και υγιεινά γεύματα. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τις φακές Μακο σε διάφορες συνταγές και ανακαλύψτε τη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 1,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml

Ζήστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση του καλοκαιριού με την Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml από την εταιρία Κολώνια 60ο. Μια απόλυτα αρμονική σύνθεση που θα σας ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη με το μοναδικό άρωμά της. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί άνετα και φρέσκο κάθε μέρα με αυτήν τη μοναδική Κολώνια.
Τιμή 2,63 €

Tipiak κρουτόν για σαλάτα ceasar 50gr

Φτιαγμένα με την παραδοσιακή γαλλική συνταγή στη χώρα που γέννησε τα croutons. Απολαυστικά, τραγανά και στο τέλειο σχήμα, είναι ιδανικά για την σαλάτα Caesar! Γευστικά, πικάντικα, φουρνιστά, πιο υγιεινά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Τιμή 1,09 €

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση στο γεύμα τους. Με την πλούσια γεύση του φυστικοβουτύρου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, σε smoothies ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεσηκωθούν!
Τιμή 4,05 €

Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr

Τα Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr είναι η τέλεια γευστική απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του σουσαμιού και την γλυκιά νότα των σταφιδών, αυτά τα μουστοκούλουρα θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία που δεν ξεχνιέται. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα μουστοκούλουρα της εταιρίας Φαίδων.
Τιμή 3,55 €

Endless χαρτί κουζίνας economy 80m 760gr

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 2,51 €