• MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBΒLY MILK 90gr  - 1
  • MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBΒLY MILK 90gr  - 1

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBΒLY MILK 90gr

Η MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει με την απίστευτη γεύση της. Κάθε μπουκιά αποτελεί έναν συνδυασμό από βελούδινη σοκολάτα και αφράτη υφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Αγοράστε τώρα τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr και απολαύστε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
40183
7622210371638
1,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σημα alu 9,5x9,5cm γυναικειο cartoon

Η περιγραφή του προϊόντος Σημα alu 9,5x9,5cm γυναικειο cartoon προσφέρει μια μοναδική συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων που θα κλέψει την προσοχή κάθε γυναίκας. Με τις διαστάσεις του να το κάνουν ιδανικό για να το φοράτε καθημερινά, αυτό το σήμα θα προσθέσει στυλ και λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο!
Τιμή 2,64 €

Toshiba λάμπα led 3P E14 4,7/40W 4000k 3τεμ

Η Toshiba λάμπα led 3P E14 4,7/40W 4000k 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φωτιστική σας λύση. Με την υψηλή ποιότητα και τη φωτεινότητα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του στον καθημερινό σας βίο.
Τιμή 5,20 €

Ηλιος ξυνο 60gr, koyti

Η Ξυνή του Ήλιου 60gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και δροσισμένοι όλη μέρα. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό γεύσης και φρεσκάδας που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του Ήλιου σε κάθε γουλιά!
Τιμή 1,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ

Η Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα απαραίτητο στον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού τους. Με την εγγύηση της εταιρίας Duck, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει αποτελεσματική προστασία και αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 5,30 €

Βιολάντα μπισκότα bianca με γέμιση φουντουκιού 150gr

Είναι το πρώτο κλειστό γεμιστό μπισκότο στην Ευρώπη που έγινε το πιο δημοφιλές συνοδευτικό καφέ των Ελλήνων. Με απαλή κρέμα κακάο ή φουντουκιού από εκλεκτές ποικιλίες, συνδυάζεται άψογα με μπισκότο κακάο ή βανίλια-κακάο.

Τιμή 1,65 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo της Cover είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική λύση. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα τους, αυτά τα καλαμάκια θα σας συνοδεύσουν σε κάθε δροσιστική σας απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και υπευθυνότητα!
Τιμή 1,16 €

Karuzo κρουασάν cheesecake φράουλα 82gr

Το Karuzo κρουασάν cheesecake φράουλα 82gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Με τη συνδυασμό γεύσης από κρουασάν, cheesecake και φράουλα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό γλυκό να σας ξεφύγει!
Τιμή 0,76 €