• SYOSS AIR DRY MOUSSE 200ml - (VOLUME)
  • SYOSS AIR DRY MOUSSE 200ml - (VOLUME)

SYOSS AIR DRY MOUSSE 200ml - (VOLUME)

Η SYOSS AIR DRY MOUSSE 200ml - (VOLUME) είναι η τέλεια λύση για εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά τους χωρίς τον κόπο του στεγνώματος με πιστολάκι. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει ελαφριά κράτηση και όγκο, ενώ παράλληλα περιποιείται τα μαλλιά σας για λαμπερή εμφάνιση όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα το SYOSS AIR DRY MOUSSE 200ml - (VOLUME) και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο προϊόν!
37207
5410091759506
3,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Primo gusto σαλτσα 350gr, verdure grigliate

Η Primo Gusto σάλτσα 350γρ με ψητά λαχανικά είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική και υγιεινή επιλογή. Απολαύστε τον συνδυασμό των φρέσκων λαχανικών με την πλούσια γεύση της σάλτσας, που θα σας κάνει να ξαναγυρίσετε για περισσότερο. Αποκτήστε την Primo Gusto σάλτσα τώρα και ανακαλύψτε τη νέα αγαπημένη σας γεύση!
Τιμή 3,51 €

Κονταρι μεταλλικο 130cm χονδρη βιδα

Το κοντάρι μεταλλικό 130cm με χονδρή βίδα είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει τη λειτουργικότητά του. Με το κοντάρι αυτό, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά ακριβείς μετρήσεις και εργασίες με μεγάλη ευκολία και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εργαλειοθήκη σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε εργασία!
Τιμή 0,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπουτάρη μοσχοφίλερο 187ml

Το Μπουτάρης Μοσχοφίλερο σε συσκευασία 187ml είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα εκλεπτυσμένο και ευχάριστο λευκό κρασί σε μικρή ποσότητα. Προέρχεται από τον κορυφαίο οίκο Μπουτάρη και κατασκευάζεται από την εξαιρετική ποικιλία Moschofilero, γνωστή για τα φρουτώδη και αρωματικά χαρακτηριστικά της.

Τιμή 2,52 €

Mac Magic μίγμα προζυμιών & μαγιάς 20gr

Το Mac Magic μείγμα προζυμιών και μαγιάς 20gr είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού και άλλων αρτοσκευασμάτων. Η προζύμωση βοηθά στην αύξηση της γεύσης και της υφής του ψωμιού, ενώ η μαγιά βοηθά στην ανάπτυξη του ζυμαρικού. Αυτό το μείγμα προζυμιών και μαγιάς είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν την παραδοσιακή αρτοποιία και θέλουν να δημιουργήσουν νόστιμα και υγιεινά ψωμιά στο σπίτι τους.
Τιμή 0,84 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120gr

Οι Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120γρ είναι ένα απολαυστικό και αφράτο σνακ που συνδυάζει την τραγανή υφή του κριτσινιού με την εκλεπτυσμένη γεύση της κανέλας. Κάθε δαχτυλίδι κριτσίνι προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,61 €

Kraft μαγιονέζα 490ml

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 3,80 €