• VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΝΕΡΟΥ Νο 123 12LT
  • VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΝΕΡΟΥ Νο 123 12LT

VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΝΕΡΟΥ Νο 123 12LT

48562
5203493351238
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτ/λες βεζεταλ καρω 12x28cm 10kg

Αυτή η χαρτολέβητα βεζετάλ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Με διαστάσεις 12x28cm και βάρος 10kg, είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των αντικειμένων σας με ασφάλεια και τάξη. Αποκτήστε τώρα τη χαρτολέβητα βεζετάλ και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 40,88 €

Vileda γαντια κουζινας sensitive large

Τα Vileda γάντια κουζίνας sensitive large είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ευαισθησία στην επιδερμίδα, προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη χρήση. Αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο στην κουζίνα σας, εξασφαλίζοντας αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε τα Vileda γάντια κουζίνας sensitive large τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπει?
Τιμή 1,53 €

Το μαννα παξιμαδια 400gr, σικαλης ολικης αλεσησ -0,40€ 899

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του μαννά παξιμαδιού με σικάλη ολικής άλεσης 400gr από την εταιρία 899. Μια απόλαυση για τον ουρανίσκο σας που δεν πρέπει να χάσετε. Αποκτήστε το τώρα με έκπτωση 0,40€!
Τιμή 3,15 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι 20cm -30τεμ διαφορα χρωματα

Το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι 20cm - 30 τεμάχια σε διάφορα χρώματα είναι ο τέλειος τρόπος για να μειώσετε το πλαστικό απόρριμμα και να προστατέψετε το περιβάλλον. Με αυτό το καλαμάκι, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας χωρίς να κάνετε ζημιά στον πλανήτη μας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη διαφορά!
Τιμή 0,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός ροδάκινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ροδάκινο το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποσότητα βιταμινών C και Ε, μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνες, σάκχαρα, φυτικές ίνες, φώσφορο και σίδηρο κ.α. 

Τιμή 1,12 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη κίτρινη 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,84 €

Luxe σκυλοτροφή κοτόπουλο πατέ 150gr

Υγρή τροφή από την Luxe, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Τιμή 0,66 €

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 900gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού μελιού Φίνο σε ένα γυάλινο βάζο 900gr. Απολαύστε τη φυσική γλυκύτητα και την αυθεντική γεύση του μελιού από την εταιρία Φίνο. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρει το μέλι Φίνο.
Τιμή 9,50 €

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος με φυστίκι 250gr

Ζυγίζοντας 250 γραμμάρια από την απόλαυση της σοκολάτας γάλακτος με φυστίκι από την εταιρία M&M's, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία γεύσεων που θα σας κάνει να επιστρέψετε για περισσότερα. Αποκτήστε τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος και φυστίκι τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρουν!
Τιμή 4,51 €