• Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 1
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 2
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 3
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 4
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 5
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 6
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 1
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 2
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 3
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 4
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 5
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr Τριαντάφυλλος - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΤριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr

Το φτι φουρ δίχρωμο 400gr της εταιρίας Τριαντάφυλλος είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά γλυκά. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
12865
5200129640605
3,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr

Το Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr αναφέρεται σε ένα ρολό κέικ που έχει ελβετική επιρροή και περιέχει γέμιση κακάο. Ο ρολός κέικ είναι ένα είδος γλυκού, που συνήθως αποτελείται από μαλακό κέικ που τυλίγεται γύρω από μια γεμάτη γέμιση.

Τιμή 1,59 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr

Αποκτήστε το μοναδικό Τριαντάφυλλο πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr και απολαύστε μια απόλυτα γευστική εμπειρία. Η πολύπλοκη γεύση του ινδοκάρυδου συνδυάζεται με τη φρεσκάδα του τριαντάφυλλου, δημιουργώντας έναν απόλυτα εθιστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γευστική ευχαρίστηση!
Τιμή 3,62 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με κυδώνι 400gr

Ζωηρό χρώμα, φρέσκο άρωμα, γεύση εκλεπτυσμένη. Απολαύστε τον Τριαντάφυλλο πτι φουρ με κυδώνι 400gr και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη γαστρονομία!
Τιμή 3,62 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Τριαντάφυλλο πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις και απολαύστε κάθε μπουκιά με την πλούσια γεύση του προϊόντος μας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

Τιμή 3,75 €

Φαίδων κουλούρια αγαπημένα mini πλεξουδάκια κανέλας 1,5kg

Ζουμερά και νόστιμα κουλούρια με γεύση κανέλας, τα αγαπημένα mini πλεξουδάκια της εταιρίας Φαίδων είναι ο τέλειος συνοδός για τον καφέ σας. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση που σας προσφέρουν τα Φαίδων κουλούρια. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 14,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Malizia αφρόλουτρο cocco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €

Trata γαύρος σε ελαιόλαδο 100gr

Απολαύστε τον πλούσιο γεύση του γαύρου σε ελαιόλαδο από την εταιρία Trata, σε μια συσκευασία των 100gr. Απολαύστε τον σε σαλάτες, μεζέδες ή ακόμα και μόνο του. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Trata, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά αυτού του λαχταριστού γαύρου.
Τιμή 1,67 €

Ήλιος κρεμμύδι 30gr

Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.

Τιμή 1,39 €