• VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΣΦΟΥΓΓ Νο 300 16LT
  • VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΣΦΟΥΓΓ Νο 300 16LT

VIOMES ΚΟΥΒΑΣ ΣΦΟΥΓΓ Νο 300 16LT

48559
5203493623007
3,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x28cm 10kg

Αναβαθμίστε τον τρόπο που μεταφέρετε τα πρωινά σας με τις υπέροχες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ! Με μέγεθος 12x28cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε με άνεση όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα πρωινού. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό χαρτί κραφτ που εξασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων σας και παράλληλα προσθέτει ένα στυλάτο στοιχείο στην καθημερινή σας εμφάνιση. Αποκτήστε τις σήμερα και ανανεώστε ?
Τιμή 31,51 €

Χαρτ/λες βεζεταλ μπουγατσασ 12x22cm 10kg

Η βεζεταλ μπουγάτσα είναι ένα νόστιμο και τραγανό γλυκό που θα σας καταπλήξει με τη γεύση του. Με τις μικροσκοπικές του διαστάσεις 12x22cm, είναι ιδανικό για να το απολαύσετε μόνοι σας ή να το μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τα 10kg βάρος του, είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε μια γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη. Αγοράστε τώρα το Χαρτ/λες βεζεταλ μπουγατσασ και απολαύστε την από?
Τιμή 40,80 €

Uniglass 91502 ποτηρι γυαλινο νερου 27,5cl 6τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο νερού Uniglass 91502, χωρητικότητας 27,5cl και σε συσκευασία 6 τεμαχίων, είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε σας στιγμή. Με το κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό του, θα αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το νερό σας και θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την εμπειρία σας με το Uniglass 91502!
Τιμή 6,51 €

Φιαλη λαδοξυδου 175ml

Η φιάλη λαδοξύδου 175ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το λαδοξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τις γεύσεις της Μεσογείου με αυτή τη φιάλη λαδοξύδου και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απλό και γευστικό τρόπο.
Τιμή 2,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό

Το "Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό" φαίνεται να είναι ένα μικρό κατσαβίδι που χρησιμοποιείται για δοκιμές σε ηλεκτρικά κυκλώματα ή για τον έλεγχο της παρουσίας ηλεκτρικής τάσης. Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι συνήθως εξοπλισμένα με μια λαβή και ένα μεταλλικό άκρο που χρησιμοποιείται για να ελέγξει την παρουσία ή την έλλειψη ηλεκτρικής τάσης σε κυκλώματα.

Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τεχνίτες, καθώς επιτρέπουν τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων για ασφάλεια και λειτουργία.

Το μικρό δοκιμαστικό κατσαβίδι είναι συνήθως πιο συμπαγές και κατάλληλο για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια, όπως η δοκιμή μικρών ηλεκτρικών κυκλωμάτων ή συσκευών.

Παρακαλώ, να πάντα τηρείτε τις ασφαλείς πρακτικές και τις οδηγίες του κατασκευαστή κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου για να αποφευχθούν ατυχήματα και εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία.

Τιμή 0,90 €

Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ

Το μεταλλικό σφουγγάρι καθαρισμού είναι πολύ πιο υγιεινό και πέντε φορές πιο ανθεκτικό από ένα ανοξείδωτο ατσάλινο σύρμα. Χάρη στο εσωτερικό σφουγγάρι είναι μαλακό και ξεβγάζεται πολύ εύκολα. Καθαρίστε τέλεια και αποτελεσματικά τα σκεύη και τα ταψιά σας!

Τιμή 1,39 €

Θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 60x100cm

Θήκη αποθήκευσης ρούχων κενού αέρος

Κατάλληλη για ρούχα, κλινοσκεπάσματα, ογκώδη είδη

Αφαιρέστε  τον αέρα από το ειδικό στόμιο με την ηλεκτρική σκούπα και εξοικονομείτε χώρο

Αεροστεγής & αδιάβροχη

Νέα βαλβίδα συμπίεσης 35% πιο γρήγορη

Διαστάσεις: 100x60cm

Τιμή 1,00 €