• Palmolive σαπουνi 90gr milk & honey
  • Palmolive σαπουνi 90gr milk & honey
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

Palmolive σαπουνi 90gr milk & honey

Το Palmolive σαπούνι 90gr 3 σε 1 δώρο milk & honey είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που θα φροντίσει το δέρμα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή του με γάλα και μέλι θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας καταπλήξει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.

33652
8718951607330
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)
Περιορισμένη προσφορά!

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ)

Το OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΤΡΟΠΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ) θα μεταμορφώσει τον τρόπο που πλένετε τα ρούχα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση και το εκθαμβωτικό άρωμα των τροπικών λουλουδιών, θα απογειώσει την εμπειρία σας στο πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να αναδείξουν την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη που τους αξίζει.
Κανονική τιμή 6,19 € Τιμή 5,51 €
  • -0,68 €
  • -0,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα και άρωμα που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε τώρα την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε πλύση.
Τιμή 27,32 €

Brut after shave attraction totale 100ml

Το After Shave χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας και φρέσκο άρωμα. Το άρωμα του είναι ξυλώδες, ενώ συνδυάζει νότες μόσχου με αυτές των εσπεριδοειδών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και κάνει ό,τι υπόσχεται.

Τιμή 4,18 €

Natura σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας 180gr

Το σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας της Natura είναι ένα νόστιμο προϊόν με γεύση θαλασσινών και ντομάτας. Κάθε μερίδα περιέχει 180 γραμμάρια φιλέτο σκουμπρί σε πλούσια σάλτσα τομάτας, πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή να το σερβίρετε πάνω από ρύζι, πάστα ή λαχανικά για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα.

Τιμή 1,60 €

Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr

Το Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr αναφέρεται σε ένα ρολό κέικ που έχει ελβετική επιρροή και περιέχει γέμιση κακάο. Ο ρολός κέικ είναι ένα είδος γλυκού, που συνήθως αποτελείται από μαλακό κέικ που τυλίγεται γύρω από μια γεμάτη γέμιση.

Τιμή 1,59 €