• ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12
  • ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12

Το ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/2 GNPPL-12 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την απόλυτη διαφάνεια που προσφέρει, σας επιτρέπει να βλέπετε τα τρόφιμα σας χωρίς την ανάγκη να ανοίγετε το καπάκι. Είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ!
38077
5209800079864
3,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κρεμαστρα κουζινας 4 θεσεων υ-803

Η κρεμάστρα κουζίνας 4 θέσεων υ-803 της Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην τάξη της κουζίνας σας. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της, προσφέρει λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης των σκευών, εξοικονομώντας χώρο και διατηρώντας τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα σας οργανωμένα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια αξιόπιστη χρήση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός της θα δώσει ένα αισθητικό πλεονέκτημα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρ
Τιμή 1,19 €

Uniglass 65210 καραφα olympus 1lt

Η Uniglass 65210 καραφα Olympus 1lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει μια άλλη νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διεγείρει τις αισθήσεις και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο σπίτι σας!
Τιμή 2,78 €

Uniglass 65250 καραφα olympus 0,5lt

Το Uniglass 65250 καραφα Olympus 0,5lt είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή που θα το δείτε. Με το μοναδικό design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την καθημερινή σας εμπειρία στο σπίτι. Είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και κομψότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για την κουζίνα σας και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους.
Τιμή 2,12 €

Καμινετο & φιαλη valve 500gr, piezzo

Η φιάλη valve 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για τον χώρο τους. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της, αυτή η φιάλη θα σας προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 20,57 €

Παιδικh καρεκλα πορτοκαλι cm-410

Η παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 είναι ο τέλειος σύντροφος για τους μικρούς μας φίλους. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτή η καρέκλα προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε κάθε χρήση. Με την πορτοκαλί απόχρωση να δίνει φωτεινότητα και χαρά στον χώρο, οι μικροί μας φίλοι δεν θα θέλουν να σηκωθούν από αυτήν την καρέκλα! Αποκτήστε τώρα την παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 και δώστε στα παιδιά σας έναν χώρο που θα τους εμπνεύσει και
Τιμή 7,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 1.5V κατάλληλες για  όλες τις ψηφιακές συσκευές που δέχονται μπαταρίες τύπου ΑAA.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 1,27 €

Endless λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Endless απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 11,17 €

Logo foam tape αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m

Η αφρώδης ταινία διπλής όψεως 19x5m της εταιρίας Logo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για αντικατάσταση ή επισκευή. Το εύκαμπτο υλικό της ταινίας εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια, ενώ η διπλή όψη της εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Αποκτήστε τώρα την ταινία Logo foam tape και αναβαθμίστε τον επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 1,25 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ TOBACCO CARAMEL 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε τη γεύση του καραμέλας με το VAK ηλεκτρονικό τσιγάρο Tobacco Caramel! Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γεύση που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 6,75 €