• STARBUCKS CAPS ESPRESSO SMOOTH CARAMEL - (10x5.1gr)
  • STARBUCKS CAPS ESPRESSO SMOOTH CARAMEL - (10x5.1gr)

STARBUCKS CAPS ESPRESSO SMOOTH CARAMEL - (10x5.1gr)

49417
8445290154422
4,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns φωτακι νυκτος d2321

Το Tns φωτάκι νυκτός d2321 είναι η τέλεια προσθήκη στο σπίτι σας για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και το απαλό φως που εκπέμπει, θα δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ξεκούραση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Tns φωτάκι νυκτός d2321 για το σπίτι σας σήμερα!
Τιμή 1,00 €

ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ANTIBACTERIAL 20wipes

Αυτό το μαντηλάκι antibacterial 20 wipes είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Με την αντιβακτηριακή του δράση, προστατεύει εσάς και την οικογένειά σας από τα βακτήρια και τις μικροβιακές μόλυνσεις. Είναι ιδανικό για το σπίτι, το αυτοκίνητο, το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού χρειάζεστε γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα. Μην αφήνετε τις βακτήριες να σας επηρεάσουν - επιλέξτε τα μαντηλάκια antibacterial 20 wipes σήμε?
Τιμή 0,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Sdoukos fruit for snack χουρμάδες επανυδατωμένοι απύρηνοι 200gr

Οι χουρμάδες είναι καλή πηγή σιδήρου, καλίου και ασβεστίου και βέβαια φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να βοηθούν σημαντικά όσους αντιμετωπίζουν γαστρεντερικά προβλήματα.

Τιμή 2,45 €

Kraft ποτήρι χάρτινο double wall 12oz σετ με καπάκι πιπίλα 15τεμ

Το Kraft ποτήρι χάρτινο double wall 12oz σετ με καπάκι πιπίλα 15τεμ της εταιρίας Kraft είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σας! Με τη διπλή επένδυση και το ανθεκτικό χαρτί, διατηρεί τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο, ενώ το καπάκι με πιπίλα το καθιστά βολικό για να το πάρετε μαζί σας. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και άνεση, χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα τον απολαύσετε!
Τιμή 1,76 €

Dove αφρόλουτρο purifying detox 500ml

Το Dove αφρόλουτρο purifying detox 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η μοναδική του φόρμουλα αναζωογονεί την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την μεταξένια και ενυδατωμένη. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Dove αφρόλουτρο purifying detox 500ml.
Τιμή 2,47 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας 20x1,6gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη δροσιστική γεύση της μέντας με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο. Κάντε την καθημερινή σας ποτήρι τσαγιού μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας!
Τιμή 3,11 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού