• Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg Skip - 1
  • Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg Skip - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSkip

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg

Η Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 67μεζ 4,35kg είναι η ιδανική επιλογή για άψογο καθαρισμό και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Με την προηγμένη της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε λεκέ και βρωμιά, δίνοντας στα ρούχα σας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αφήνει μια μοναδική μυρωδιά φρεσκάδας που διαρκεί για πολύ καιρό. Αποκτήστε τη Skip σκόνη απορρυπαντικό τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό των ρούχων σας!
25215
8720181248979
14,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εύρηκα care υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μάλλινα 750ml

Το Εύρηκα care υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μάλλινα 750ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μαλακών υφών και των ευαίσθητων υφασμάτων. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά καθαριστική δράση που απομακρύνει αποτελεσματικά τις λεκέδες και τους ρύπους, ενώ παράλληλα φροντίζει τα ρούχα σας και τα κάνει να διατηρούν την απαλότητά τους. Αποκτήστε το Εύρηκα care και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο πλύσιμο.
Τιμή 4,12 €

Flos black magic clean υγρό απορρυπαντικό για μαύρα ρούχα 1,5lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων Black Magic Clean της Flos μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας.

Διαρκεί για 30 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,98 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων λεβάντα 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Soft με άρωμα λεβάντα. διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 78 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Βάρος: 3.9kg

Τιμή 7,17 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,48 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 53μεζ 2,385lt

Το Dixan υγρό gel 2,385lt με φρεσκάδα ωκεανού είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά ρούχα. Με μοναδική σύνθεση που αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στα ρούχα σας, θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στον ωκεανό κάθε φορά που ανοίγετε την πόρτα του πλυντηρίου. Μην το χάσετε - με το δώρο της εταιρίας, αυτή η προσφορά είναι ακόμα πιο αξίας!
Τιμή 7,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα χαλιών με ξύστρα Νο107

Η σκούπα χαλιών Κύκλωψ Νο107 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και περιποιημένο. Με την ενσωματωμένη ξύστρα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και τις πιο επίμονες λεκέδες από τα χαλιά σας, ενώ η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα θα αφήσει τα χαλιά σας ανανεωμένα και λαμπερά. Μην αφήνετε την βρωμιά να κυριαρχεί στον χώρο σας, επενδύστε στην σκούπα Κύκλωψ Νο107 και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χ?
Τιμή 1,76 €

Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm

Ανανεωμένος στιλ και λειτουργικότητα συναντούν την ποιότητα και την αντοχή στο Estia στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα μεταλλικό μαύρο 11x11x21cm. Με μοντέρνο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 4,51 €

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €

Δείπνος ερυθρός ξηρός οίνος 750ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Κιντώνης είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,44 €