• Sanex roll-on sensitive 50ml
  • Sanex roll-on sensitive 50ml

Sanex roll-on sensitive 50ml

Το Sanex roll-on sensitive 50ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που προσφέρει προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στην ερεθισμένη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε το Sanex roll-on sensitive 50ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας κάθε μέρα.
31590
8714789762906
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ professional (17053)

Το μαχαίρι φαγητού professional (17053) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μάγειρα. Με την αιχμηρή λεπίδα του και την άνετη λαβή του, μπορείτε να κόψετε και να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ακρίβεια. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και απόλυτη απόδοση. Αποκτήστε το μαχαίρι φαγητού professional (17053) σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 0,93 €

Μελισσα 500gr, λαζανια

Το μέλι Μελισσα 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φρέσκο, ποιοτικό μέλι που θα αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής τους. Με γεμάτη γεύση και αρωματικό άρωμα, αυτό το μέλι θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε το σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και μόνο του, για μια γλυκιά εμπειρία που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το μέλι Μελισσα 500gr σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης!
Τιμή 2,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σακουλα γραφειου wc 20τεμ 48x50cm

Η Lux-plast σακούλα γραφείου wc 20τεμ 48x50cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γραφείο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Lux-Plast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι σακούλες αυτές θα κρατήσουν τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ανεπιθύμητη ανακύκλωση να σας ενοχλεί πλέον, αγοράστε τώρα τις Lux-plast σακούλες γραφείου wc και απολαύστε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο εργασίας.
Τιμή 0,27 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml

Το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml είναι ιδανικό για να απομακρύνει τους λεκέδες και τις λίπες από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τιμή 2,56 €

Natura σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας 180gr

Το σκουμπρί φιλέτο σε σάλτσα τομάτας της Natura είναι ένα νόστιμο προϊόν με γεύση θαλασσινών και ντομάτας. Κάθε μερίδα περιέχει 180 γραμμάρια φιλέτο σκουμπρί σε πλούσια σάλτσα τομάτας, πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά. Μπορείτε να το απολαύσετε μόνο του ή να το σερβίρετε πάνω από ρύζι, πάστα ή λαχανικά για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα.

Τιμή 1,60 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr

Η τρούφα 400gr της εταιρίας τριαντάφυλλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποικιλία των αρωμάτων που περιέχει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Με την τρούφα 400gr της τριαντάφυλλος, κάθε μπουκιά είναι μια εμπειρία γεύσης που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε τη γεύση της πολυτέλειας!
Τιμή 3,75 €

Aldoro τόνος σε λάδι 160gr

Ο τόνος σε φυτικό λάδι της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €