• Lux-plast σακουλα γραφειου wc 20τεμ 48x50cm Lux-Plast - 1
  • Lux-plast σακουλα γραφειου wc 20τεμ 48x50cm Lux-Plast - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLux-Plast

Lux-plast σακουλα γραφειου wc 20τεμ 48x50cm

Η Lux-plast σακούλα γραφείου wc 20τεμ 48x50cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γραφείο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Lux-Plast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι σακούλες αυτές θα κρατήσουν τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ανεπιθύμητη ανακύκλωση να σας ενοχλεί πλέον, αγοράστε τώρα τις Lux-plast σακούλες γραφείου wc και απολαύστε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο εργασίας.
34220
5213006890666
0,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 80x110cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο βαριά απορρίμματα με άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τις Assos σακούλες σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τάξης και της ευκολίας στον χώρο σας!
Τιμή 5,11 €

Ragbag σακούλες γραφείου & WC 45x55cm 20τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή γραφείου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 20 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 45cm

Πλάτος: 55cm

Τιμή 0,27 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματική μικρή με χερούλια 46x50cm 100τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Sanitas, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή και γραφείου. Διαθέτουν πρακτικά χερούλια για εύκολο κλείσιμο και μεταφορά. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 100 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 46cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 3,22 €

Elpa plast σακούλα ρολό φανελάκι νο47 200τεμ

Η σακούλα ρολό φανελάκι νο47 200τεμ της Elpa Plast είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζει την ασφάλεια και την προστασία των προϊόντων σας από τη βροχή και τη σκόνη. Με την Elpa Plast σακούλα ρολό φανελάκι νο47 200τεμ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα φθάσουν ακέραια και ανέπαφα στον προορισμό τους. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει!
Τιμή 2,15 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 46x56cm 25lt 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS είναι ανθεκτικές χάρη στην αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 0,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120

Η Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή της απόδοση και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αυτή η σκούπα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και το σπίτι σας πιο όμορφο. Αγοράστε τώρα την Κύκλωψ σκούπα βεντάλια super Νο120 και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμού!
Τιμή 1,95 €

Αλμωπία γεμιστές πιπεριές τουρσί από το χωριό 680gr

Οι γεμιστές πιπεριές τουρσί από την Αλμωπία είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρουν, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαυστικές, τραγανές και γεμάτες με νόστιμο γέμιση, αυτές οι πιπεριές τουρσί είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό ταξίδι. Απόκτησέ τες τώρα και απόλαυσε μοναδικές γευστικές εμπειρίες που θα σε κάνουν να τις λατρέψεις!
Τιμή 3,32 €

Nava terrestrial επιφάνεια κοπής ξύλινη 48,5x13x1,5cm

Η ξύλινη επιφάνεια κοπής Nava terrestrial είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μάγειρα. Με τις διαστάσεις 48,5x13x1,5cm, προσφέρει άνετο χώρο για να προετοιμάσετε τα υλικά σας με άνεση και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της Nava εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η φυσική ξύλινη επιφάνεια δίνει έναν ζεστό και φυσικό τόνο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Nava terrestrial επιφάνεια κοπής και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 5,08 €

Logo χαρτοταινία λευκή eco 50x40cm

Η λευκή Eco χαρτοταινία Logo δημιουργεί το τέλειο φινιρίσμα σε κάθε σας συσκευασία. Με διαστάσεις 50x40cm, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή προσωπική σας ανάγκη. Αποκτήστε την τώρα και δώστε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε συσκευασία σας!
Τιμή 1,74 €