• Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 1
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 2
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 3
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 4
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 5
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 6
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 1
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 2
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 3
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 4
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 5
  • Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr Τριαντάφυλλος - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΤριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος πτι φουρ ίσιο με τρούφα 400gr

Η τρούφα 400gr της εταιρίας τριαντάφυλλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποικιλία των αρωμάτων που περιέχει. Απολαύστε την πλούσια γεύση της τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Με την τρούφα 400gr της τριαντάφυλλος, κάθε μπουκιά είναι μια εμπειρία γεύσης που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε τη γεύση της πολυτέλειας!
12869
5200129640568
3,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαίδων κουλούρια velvet feel γεμιστά 1,5kg

Τα Φαίδων κουλούρια velvet feel γεμιστά 1,5kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή γεύση με κάθε δείγμα. Η πλούσια βελούδινη υφή τους σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων που θα σας κερδίσουν αμέσως. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Φαίδων, αυτά τα κουλούρια είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε τα τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 17,77 €

Φαίδων κουλούρια αγαπημένα mini πλεξουδάκια κακάο 1,5kg

Τα Φαίδων κουλούρια αγαπημένα mini πλεξουδάκια κακάο 1,5kg είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση του κακάο σε κάθε δακτυλίδι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Με τα Φαίδων κουλούρια mini πλεξουδάκια κακάο, κάθε σας διάσταση θα μεταμορφωθεί σε μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την υπογραφή της εταιρίας
Τιμή 14,94 €

Φαίδων βουτήματα χαλβάς 350gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Φαίδων βουτήματα χαλβάς 350gr. Με την πλούσια γεύση του χαλβά και την τραγανή υφή του βουτήματος, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τα Φαίδων βουτήματα χαλβάς τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,99 €

Φαίδων μηλοπιτάκι 50gr

Το Φαίδων μηλοπιτάκι 50gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κερδίσει με την μοναδική του γεύση. Με φρέσκα μήλα και αφράτη ζύμη, αυτό το γλυκό θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παιδικής ηλικίας. Απολαύστε το με έναν καφέ ή ένα φλιτζάνι τσάι και αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Αποκτήστε το Φαίδων μηλοπιτάκι 50gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Τιμή 0,69 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ δίχρωμο 400gr

Το φτι φουρ δίχρωμο 400gr της εταιρίας Τριαντάφυλλος είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά γλυκά. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 3,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Sweet box κουτι αποθηκευσης τετραγωνο 1,8lt sa-225

Ανακαλύψτε το νέο Sweet Box κουτί αποθήκευσης τετράγωνο 1,8lt sa-225 και δώστε στο χώρο σας μια νέα διάσταση οργάνωσης και λειτουργικότητας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη χωρητικότητα, το Sweet Box κουτί αποθήκευσης είναι ιδανικό για τη φύλαξη και την ταξινόμηση των προσωπικών αντικειμένων σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ευκολία στον χώρο σας!
Τιμή 1,21 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,62 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου mystical garden 19ml

Η ανταλλακτική μύτη Air Wick 19ml Mystical Garden θα σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κήπο γεμάτο αρώματα φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το άρωμα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο ονειρικών στιγμών και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τη μαγεία να μπει στον χώρο σας!

Τιμή 3,00 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού