• Μελισσα 500gr, λαζανια  - 1
  • Μελισσα 500gr, λαζανια  - 1

Μελισσα 500gr, λαζανια

Το μέλι Μελισσα 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν φρέσκο, ποιοτικό μέλι που θα αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής τους. Με γεμάτη γεύση και αρωματικό άρωμα, αυτό το μέλι θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε το σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και μόνο του, για μια γλυκιά εμπειρία που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το μέλι Μελισσα 500gr σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της φύσης!
34970
5201193217175
2,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G STRAWBERRY

ZERO CANDIES και περιέχουν φρουτώδη γεύση καραμέλας χωρίς ζάχαρη. Μια απόλαυση γεύσης που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τις καραμέλες ZERO CANDIES STRAWBERRY και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε μια νόστιμη γεύση χωρίς τύψεις!
Τιμή 1,02 €

Γκρεκα polpa τοματας 400gr,

Η γνωστή εταιρία που προσφέρει το Γκρεκα polpa τομάτας 400gr συνδυάζει τη γεύση και την ποιότητα σε ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει. Με φρέσκες ντομάτες που συλλέγονται με προσοχή και παρασκευάζονται με μεράκι, αυτή η πολτός τομάτας θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε λαχταριστές σάλτσες και πιάτα με το Γκρεκα polpa τομάτας 400gr. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κατα?
Τιμή 1,09 €

Φορμακια χαρτινα για κεικ οβαλ 8,5x3,5cm 80τεμ λευκα

Δημιουργήστε υπέροχα κεικ με τα φορμάκια χαρτίνα οβάλ! Με μέγεθος 8,5x3,5cm και 80 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, αυτά τα λευκά φορμάκια είναι ιδανικά για κάθε είδους γλυκά. Φτιάξτε τα πιο όμορφα κεικ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 0,58 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY ICE 15ML Nicotine FREE

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (8000 PUFFS) STRAWBERRY ICE 15ML! Απολαύστε τη φρουτώδη γεύση της φράουλας σε συνδυασμό με το δροσερό άρωμα του πάγου. Με 8000 τζούρες και χωρίς νικοτίνη, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας συνοδεύσει παντού, χαρίζοντάς σας μια αναζωογονητική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 18,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr ζωμός extra κότας 88gr

Ο ζωμός κότας σε κόκκους της Knorr είναι ένας τρόπος να προσθέσετε Extra γεύση στα φαγητά σας. Ταιριάζει σε όλα τα φαγητά φούρνου, κατσαρόλας, σχάρας ή για να φτιάξετε πλούσιο ζωμό στο λεπτό. Πασπαλίστε το φαγητό σε κάθε στιγμή του μαγειρέματος με όποιον τρόπο και αν μαγειρεύετε.

Τιμή 2,45 €

Bubble tea ice tea λεμόνι με φούσκες μέντας 250ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του BUBBLE TEA 250ML ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΕΝΤΑ! Ένα δροσερό και αρωματικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει σε νέες γεύσεις και εμπειρίες. Απολαύστε την ευεξία και τη φρεσκάδα του λεμονιού σε συνδυασμό με τις δροσερές φούσκες μέντας που θα σας ανανεώσουν με κάθε γουλιά. Αφεθείτε στη γοητεία του BUBBLE TEA και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,75 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 1,65 €

Batiste dry shampoo cherry 200ml

Το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει τα μαλλιά της φρέσκα και λαμπερά όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα αφαιρεί τη λιπαρότητα από τη ρίζα των μαλλιών, προσφέροντας άμεσα αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με το ευχάριστο άρωμα της κεράσι, το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml θα σας κάνει να νιώθετε εντυπωσιασμένες κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματ?
Τιμή 3,66 €

Bref μπλοκ WC power active ocean breeze 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €