• ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ professional (17053)
  • ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ professional (17053)

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ professional (17053)

Το μαχαίρι φαγητού professional (17053) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία σεφ ή ερασιτέχνη μάγειρα. Με την αιχμηρή λεπίδα του και την άνετη λαβή του, μπορείτε να κόψετε και να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ακρίβεια. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και απόλυτη απόδοση. Αποκτήστε το μαχαίρι φαγητού professional (17053) σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
37745
5209800047023
0,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Οδοντογλυφιδες ξυλινες σε κουti 400τεμ

Οι ξύλινες οδοντογλυφίδες σε κουτί των 400 τεμαχίων είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ξύλο, είναι απαραίτητες για κάθε οικιακό κιτ υγιεινής. Με την άνετη λαβή και την ανθεκτικότητά τους, σας επιτρέπουν να κάνετε τον καθαρισμό των δοντιών σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Αγοράστε τώρα τις ξύλινες οδοντογλυφίδες και απολαύστε ένα υγιές και λαμπερό χαμό?
Τιμή 0,48 €

TRIDENT ΜΑΧ PEPPERMINT 23gr

Το TRIDENT ΜΑΧ PEPPERMINT 23gr είναι το τέλειο επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό, δροσερό γευστικό ταξίδι. Με την έντονη γεύση της μέντας, αυτό το προϊόν θα σας καθηλώσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το κάθε στιγμή της ημέρας και ανανεώστε την ανάσα σας με το TRIDENT ΜΑΧ PEPPERMINT 23gr.
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί κουζίνας επαγγελματικό 1kg

Ιδιαίτερα ανθεκτικό και απορροφητικό χαρτί.

Δυνατότητα τοποθέτησης σε επιτραπέζια βάση.

Ενδείκνυται για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη χρήση.

Φύλλα ανά ρολό: 455 διπλά φύλλα

Βάρος: 1000gr / ρολό

Μήκος: 91m

Τιμή 2,80 €

Tns μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt

Το μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Κάθε σταγόνα νερού σε αυτό το μπουκάλι είναι γεμάτη με την αγνότητα των λουλουδιών που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρώξεων. Απολαύστε το και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με κάθε γουλιά.
Τιμή 1,11 €

Flos vero υγρό πιάτων με αμύγδαλο 430ml

Το Flos Vero υγρό πιάτων με αμύγδαλο 430ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με άρωμα αμυγδάλου θα σας ταξιδέψει και θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 1,06 €

Endless χαρτοπετσέτες premium μαύρες 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικές για να προσθέσετε στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διαστάσεις 33x33 εκατοστά και 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, αυτές οι χαρτοπετσέτες είναι κατάλληλες για διάφορες περιστάσεις όπως επίσημα γεύματα, εκδηλώσεις, πάρτι ή ακόμη και για καθημερινή χρήση. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους τις καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε την αγορά σας!
Τιμή 1,40 €

Ωμέγα φασόλια μέτρια 500gr

Επιλεγμένα με τα πιο αυστηρά κριτήρια και απο τις εκλεκτότερες ποικιλίες.

Ιδανικά για μια ισορροπημένη και υψηλής θρεπτικής αξίας διατροφή. 

Πλούσια πηγή υδατανθράκων, βιταμινών, πρωτεϊνών και ανόργανων στοιχείων.

Τιμή 1,95 €