• Κουτι αποθηκευσης οβαλ με καπακι σιλικονης 4,0lt sa-945
  • Κουτι αποθηκευσης οβαλ με καπακι σιλικονης 4,0lt sa-945

Κουτι αποθηκευσης οβαλ με καπακι σιλικονης 4,0lt sa-945

Το Κουτί αποθήκευσης οβάλ με καπάκι σιλικόνης 4,0lt sa-945 είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το κουτί θα προσθέσει στυλ και οργάνωση στον χώρο σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
28856
8696219356681
3,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea body lotion 400ml q10 dry skin

Η Nivea body lotion 400ml q10 dry skin είναι η ιδανική λύση για τη ξηρή επιδερμίδα. Με τη μοναδική της φόρμουλα πλούσια σε Q10, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια αίσθηση αναζωογόνησης και ενυδάτωσης που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 6,51 €

Κυκλωψ στιφτης νο 225

Ο Κυκλωψ στιφτής νο 225 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο στιφτής θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε φρέσκο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια. Η εύκολη χρήση και η ανθεκτικότητά του τον καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τον Κυκλωψ στιφτή νο 225 σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 0,95 €

Μπωλ σαλτσας inox φ6,5cm 145-3-65

Το μπωλ σαλτσας inox φ6,5cm 145-3-65 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε τραπέζι. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διάμετρο 6,5cm, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σερβίρετε τις αγαπημένες σας σάλτσες και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρκάδι baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων με χαμομήλι 26μεζ 1,575lt

Με την δύναμη του πράσινου σαπουνιού και με φυσικό εκχύλισμα ελιάς δημιουργήσαμε την συμπυκνωμένη φυσική σύνθεσή του με άριστους καθαριστικούς παράγοντες . Τα ενεργά συστατικά του, το κάνουν αποτελεσματικό και στους πιο επίμονους λεκέδες .Με φυσικό διακριτικό άρωμα πιστοποιημένο δερματολογικά και υποαλλεργικά είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες .Πιστοποιημένο προιόν VEGAN. Η συσκευασία περιέχει 26 πλύσεις . Είναι βιοαποικοδομήσιμο και η φιάλη του είναι ανακυκλώσιμη .

Τιμή 6,38 €

Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ

Αποκτήστε την απαλότητα και την απορροφητικότητα που χρειάζεστε με το Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Zebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην προσωπική σας υγιεινή.
Τιμή 1,14 €

Elvive σαμπουάν περιποίησης με προστασία χρώματος color protect 400ml

Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο λιναρόσπορου που κλειδώνει το χρώμα + αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB + συμπύκνωμα θρέψης.

1) Προστατεύει το χρώμα: Το έλαιο λιναρόσπορου που περιέxει, βοηθάει στη διατήρηση του xρώματος.

2) Προσφέρει λάμψη με διάρκεια: Εμπλουτισμένο με αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB.

3) Θρέφει και προστατεύει την τρίχα: Το πλούσιο συμπύκνωμα θρέψης ενυδατώνει σε βάθος για έντονη απαλότητα και μεταξένιο άγγιγμα.

Τιμή 3,97 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,83 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού