• Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 1
  • Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 2
  • Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 3
  • Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 4
  • Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 5
  • Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 1
  • Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 2
  • Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 3
  • Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 4
  • Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ Zebra - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςZebra

Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ

Αποκτήστε την απαλότητα και την απορροφητικότητα που χρειάζεστε με το Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Zebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην προσωπική σας υγιεινή.
13444
3800090303978
1,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτι υγείας επαγγελμτικό 12x450gr

Ανακαλύψτε το νέο επαγγελματικό χαρτί υγείας 12x450gr από την εταιρία μας και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 16,79 €

Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr

Το Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας υγιεινή. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα του, θα νιώθετε άνετα και φροντισμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που σας προσφέρει άνεση και ποιότητα σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 8,46 €

Garden flower χαρτί υγείας λευκό 3φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας Garden Flower είναι λευκό, τριφυλλο και περιέχει 10 τεμάχια. Είναι κατάλληλο για την προσωπική υγιεινή και τη χρήση στο μπάνιο. Η συσκευασία περιέχει 10 ρολά χαρτιού υγείας Garden Flower.
Τιμή 2,93 €

Save plus χαρτί υγείας φύλλο-φύλλο 10,5x18cm 36x250τεμ

Το Save Plus χαρτί υγείας είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι και γραφείο. Με τις διαστάσεις 10,5x18cm και τη συσκευασία 36x250τεμ, προσφέρει ανθεκτικότητα και απαλότητα σε κάθε χρήση. Μη διστάσετε να αποκτήσετε το Save Plus χαρτί υγείας για να απολαύσετε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 28,98 €

Yellow rose χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 10x100gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Προτιμώ ρεβύθια μέτρια 500gr

Ρεβύθια τα οποία περιέχουν πρωτεΐνες ισάξιες του κρέατος, ενώ παράλληλα είναι πηγή φυλλικού οξέος, βιταμίνης Β9 που είναι απαραίτητη για τον μεταβολισμό των κυττάρων. Τα ρεβύθια πρέπει να μαγειρεύονται με τη φλούδα, γιατί σε αυτή βρίσκονται το μεγαλύτερο ποσοστό του ασβεστίου και οι αδιάλυτες φυτικές ίνες.

Τιμή 1,61 €

Dettol κρεμοσάπουνο γκρέιπφρουτ 250ml

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dettol, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,73 €

Dove κρεμοσάπουνο αντιβακτηριακό care & protect σακούλα 500ml

Κρεμοσάπουνο με αντιβακτηριακό συστατικό που καθαρίζει, ενυδατώνει και προστατεύει τα χέρια. Με 99% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Σύνθεση κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,68 €

Μαλαματίνα ρετσίνα ασκός 3lt

Αυθεντικά ελληνική, παράγεται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτης. Η προσθήκη μικρής ποσότητας από ρετσίνι πεύκου, κατά τη ζύμωση, δίνει τη χαρακτηριστική γεύση ρετσίνας, αφήνοντας ταυτόχρονα να αναδειχθούν και τα φρουτώδη αρώματα των ποικιλιών.

Τιμή 8,36 €