• Elvive σαμπουάν περιποίησης με προστασία χρώματος color protect 400ml Elvive Loreal - 1
  • Elvive σαμπουάν περιποίησης με προστασία χρώματος color protect 400ml Elvive Loreal - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElvive Loreal

Elvive σαμπουάν περιποίησης με προστασία χρώματος color protect 400ml

Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο λιναρόσπορου που κλειδώνει το χρώμα + αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB + συμπύκνωμα θρέψης.

1) Προστατεύει το χρώμα: Το έλαιο λιναρόσπορου που περιέxει, βοηθάει στη διατήρηση του xρώματος.

2) Προσφέρει λάμψη με διάρκεια: Εμπλουτισμένο με αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB.

3) Θρέφει και προστατεύει την τρίχα: Το πλούσιο συμπύκνωμα θρέψης ενυδατώνει σε βάθος για έντονη απαλότητα και μεταξένιο άγγιγμα.

1389
3600520288710
3,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Dimethicone, Coco, Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocamide Mipa, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Tocopherol, Sodium Benzoate, S Odium Hydroxide, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Salicylic Acid, Poly(Linseed O Il), Fumaric Acid, Benzophenone, 4, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha, Isomethyl Ionone, Carbomer, Geraniol, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL Butylphenyl methylpropional or lilial is an odourous molecule found in fragrances used in hair and skin products . , Citronellol, Bht, Hexylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C218673/1).
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12 μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε μασάζ στο τριχωτό και στα μήκη και ξεβγάλτε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.
Στοιχεία Προμηθευτή
L’OREAL HELLAS A.E, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 39A, 142 34 Νέα Ιωνία, Αττική - Τηλ.: 210 6188500

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Garnier botanic therapy σαμπουάν milk & macadamia 400ml

Ανακαλύψτε την απαλή φροντίδα των μαλλιών σας με το Garnier botanic therapy σαμπουάν milk & macadamia 400ml. Η μοναδική φόρμουλα του σαμπουάν περιποιείται τα μαλλιά σας βαθιά, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Απολαύστε την εμπειρία της φύσης με το Garnier botanic therapy σαμπουάν milk & macadamia 400ml. Απλώστε, αφήστε το να δράσει και απολαύστε όμορφα και υγιή μαλλιά κάθε μέρα.
Τιμή 3,54 €

TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ PROTECT & REPAIR 400ml

Το TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ PROTECT & REPAIR 400ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατέψετε και να ανανεώσετε τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας εντυπωσιακή λάμψη και απαλότητα. Αφήστε τα μαλλιά σας αναζωογονημένα και υγιή με το TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ PROTECT & REPAIR 400ml.
Τιμή 2,56 €

Garnier botanic therapy σαμπουάν avocado oil & shea butter 400ml

Το Garnier botanic therapy σαμπουάν με αβοκάντο και βούτυρο shea 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιποιείται απαλά τα μαλλιά, ενυδατώνοντας τα βαθιά και δίνοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης, κάνοντας τα μαλλιά σας απαλά και ευκολοχτένιστα. Αποκτήστε το Garnier botanic therapy σαμπουάν σήμερα και ανανεώστε την εμφάνιση των μαλλιών σας!
Τιμή 3,54 €

Garnier botanic therapy σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά με καστορέλαιο & σφένδαμο 400ml

Το Botanic Therapy Maple Healer συνδυάζει:

- Καστορέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις προστατευτικές και ενδυναμωτικές του ιδιότητες.

- Σιρόπι σφενδάμου, ένας θησαυρός ζωντάνιας, γνωστός για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες.

Η συσκευασία είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 3,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα φουντούκια 160gr

Φουντούκια της εταιρείας Matina, τα οποία είναι ένα είδος ξηρού καρπού που ξεχωρίζουν για τη γλυκιά τους γεύση. Είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ωφέλιμα λίπη, βιταμίνες και μέταλλα. Τα φουντούκια περιέχουν σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν το σώμα μας από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες οδηγούν σε οξειδωτικό στρες και μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, καρκίνο και καρδιακές παθήσεις. Η κατανάλωση φουντουκιών έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει την καρδιά. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, κάλιο, μαγνήσιο, διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Τα φουντούκια μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διατροφή μας αυτούσια ως ένα υγιεινό σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 4,24 €

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & ροδάκινο 1lt

Απολαύστε τον αναζωογονητικό συνδυασμό μήλου, πορτοκαλιού και ροδακινού σε ένα μοναδικό χυμό 1lt από την Ρέα. Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων σε κάθε γουλιά και απολαύστε ένα υγιεινό ποτό γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε τον δικό σας χυμό Ρέα τώρα και ανανεώστε την ενέργειά σας!

Τιμή 1,11 €

Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml

Το Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml της εταιρίας Powerade είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονηθείτε μετά από μια δύσκολη προπόνηση ή μια κουραστική μέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του mountain blast και την ισορροπημένη σύνθεσή του, το Powerade σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να νιώθετε
Τιμή 1,16 €

Pj masks μπλοκ ζωγραφικής με αυτοκόλλητα 20x25cm 484038

Ζωγράφισε με το αγαπημένο σου ηρωικό τρίο, τα Pj Masks, με το μπλοκ ζωγραφικής με αυτοκόλλητα 20x25cm! Με 484038 σχέδια για εμπνευσμένες δημιουργίες, αυτό το προϊόν θα κλέψει την καρδιά κάθε μικρού φαν των Pj Masks. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Τιμή 1,60 €

3άλφα ρύζι καρολίνα 500gr

Το Ρύζι Καρολίνα 3αλφα είναι ιδανικό για γεμιστά και ριζότο. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο. Είναι προτιμητέο για φαγητά φούρνου.Απελευθερώνει πολύ άμυλο κατά το μαγείρεμα, χωρίς να λιώσει όμως, και έτσι μας δίνει φαγητό μελάτο και ζουμερό. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

Τιμή 2,23 €