• Uniglass 55600 ποτηρι γυαλινο νερου grande 20,5cl 12τεμ
  • Uniglass 55600 ποτηρι γυαλινο νερου grande 20,5cl 12τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass 55600 ποτηρι γυαλινο νερου grande 20,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο νερού Grande 20,5cl της εταιρίας Uniglass είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας πότο. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας προσφέρει μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία πόσης. Αποκτήστε τώρα το Uniglass 55600 και αναβαθμίστε το σερβίρισμά σας σε κάθε περίσταση!
27493
3800864027151
5,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ντυμενο 22cm jumbo 20τεμ διαφορα χρωματα

Μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας με το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι ντυμένο 22cm jumbo 20τεμ σε διάφορα χρώματα. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει αυτό το προϊόν και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση.
Τιμή 0,35 €

ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΛΥΚΟΥ olivia (407)(14cm)

Η κουτάλα γλυκού Olivia είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με μήκος 14 εκατοστά, είναι ιδανική για τη σερβιρίσματα γλυκών και επιδορπίων. Η κομψή σχεδίασή της προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας και κάνει τη στιγμή του γλυκού ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε την κουτάλα γλυκού Olivia τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Gourmet gold γατοτροφή κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr

Η γάτα σας είναι ένας αληθινός γευσιγνώστης που λατρεύει να δοκιμάζει διαφορετικές συνταγές και γεύσεις. Γι αυτό το λόγο η Gourmet Gold δημιούργησε τη σειρά Κομματάκια σε Σάλτσα: εκλεπτυσμένες συνταγές που θα προσφέρουν στη γάτα σας καθημερινά μια διαφορετική γευστική εμπειρία. Η Gourmet Gold με Σολομό και Κοτόπουλο είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες. Τρυφέρα κομματάκια με κρέας και ψάρι εξαιρετικά μαγειρεμένα με την σάλτσα τους θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κομματάκια σε Σάλτσα από την Gourmet Gold, μια επιλογή από εξαιρετικές συνταγές που προσφέρουν μια διαφορετική γευστική εμπειρία κάθε μέρα.

Τιμή 1,02 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Αλμωπία αγγουράκι τουρσί από το χωριό 690gr

Το αγγουράκι τουρσί Αλμωπίας 690gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη μοναδική του γεύση και την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκού και ξινού, αυτό το τουρσί θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της Αλμωπίας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,32 €