• Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ντυμενο 22cm jumbo 20τεμ διαφορα χρωματα
  • Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ντυμενο 22cm jumbo 20τεμ διαφορα χρωματα

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ντυμενο 22cm jumbo 20τεμ διαφορα χρωματα

Μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας με το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι ντυμένο 22cm jumbo 20τεμ σε διάφορα χρώματα. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει αυτό το προϊόν και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση.
34389
5206492023007
0,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml φροντιδα & επανορθωση αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml είναι η ιδανική επιλογή για φροντίδα και επανόρθωση των μαλλιών σας. Η αντλία της εταιρίας εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή του προϊόντος, ενώ η μοναδική σύνθεσή του θα αφήσει τα μαλλιά σας μεταξένια και λαμπερά. Αποκτήστε το Papoutsanis karavaki σαμπουάν τώρα και ανανεώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Royal γάλα μερίδα για καφέ light 4% λιπαρά σε δίχτυ 10x15gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης.

Τιμή 1,00 €

Kraft μαγιονέζα 490ml

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 3,80 €

Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr

Ανακαλύψτε τη γεύση του αγαπημένου Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr. Ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τη γεύση του να σας ταξιδέψει. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση του Tottis champion κρουασάν με κρέμα μιλφέιγ 70gr!
Τιμή 0,64 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι γκρέιπφρουτ και λεμόνι 100 τεμάχια είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με φρέσκο άρωμα γκρέιπφρουτ και λεμονιού, αφήνουν το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Απορροφούν γρήγορα και προσφέρουν προστασία κατά της ερεθισμού. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την ποιότητα που του αξίζει.
Τιμή 0,96 €

Soft μαλακτικό ρούχων olio di argan 50μεζ 2,75lt

Το μαλακτικό ρούχων Olio di Argan 40μεζ σε συσκευασία 3lt είναι ένα προϊόν που περιέχει έλαιο αργκάν, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Το μαλακτικό αυτό ρούχων θα δώσει μια μοναδική αίσθηση μαλακίας στα ρούχα σας, ενώ θα αφήσει ένα ευχάριστο άρωμα αργκάν. Ιδανικό για τη φροντίδα των ρούχων σας και για να τα κρατήσετε απαλά και φρέσκα.

Τιμή 3,01 €