• LION 30 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ)
  • LION 30 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ)

LION 30 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ (ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ)

49292
5201326810006
1,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδια piri piri μιγμα για κοτοπουλο 35gr,

Το μείγμα piri piri για κοτόπουλο 35gr από την Ινδία θα αναβαθμίσει τη γευστική εμπειρία σας στην κουζίνα! Απολαύστε την πικάντικη γεύση της παραδοσιακής ινδικής κουζίνας με αυτό το μοναδικό μείγμα μπαχαρικών. Προσθέστε το στο κοτόπουλό σας και δημιουργήστε νόστιμα πιάτα που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,53 €

ΜΑΚΒΕΛ 500gr. - (ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ Νο 10)

Η ΜΑΚΒΕΛ 500gr. είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια υγιεινή γεύση σπαγγέτι με ολική βρώμη. Με μοναδική ποιότητα και γεύση, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 1,26 €

Δισκος ζαχαροπλαστικης αλουμινιου 30x40cm 10228

Ο Δίσκος ζαχαροπλαστικής αλουμινίου 30x40cm 10228 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής! Κατασκευασμένος από ανθεκτικό αλουμίνιο, αυτός ο δίσκος θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο λαχταριστές γλυκιές δημιουργίες σας. Με μέγεθος 30x40cm, είναι ιδανικός για κάθε χρήση στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να κάνετε τις ζαχαρωτές σας ονειρεύσεις πραγματικότητα!
Τιμή 9,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 15τεμ

Ταχυεπίδεσμοι ειδικά σχεδιασμένοι για να αποτελούν την ιδανική λύση για την άμεση φροντίδα των μικροτραυματισμών των παιδιών.

  • Είναι ανθεκτικοί στο νερό, διαθέτουν ειδική γάζα που δεν κολλάει στην πληγή και κόλλα νέας τεχνολογίας που κολλάει ισχυρά χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.
  • Προστατεύουν αποτελεσματικά την πληγή και έχουν τυπωμένο το αγαπημένο Septona ελεφαντάκι.
Τιμή 0,95 €

Ήλιος βανίλια 30x3gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 3,19 €

Riva cafe καφές φίλτρου αλεσμένος κλασικός 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του κλασικού Riva cafe καφέ φίλτρου, αλεσμένος με μεράκι και φροντίδα από την εταιρία Riva Café. Ένας απολαυστικός καφές που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του εμπειρία και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον κάθε φορά που θα τον παρασκευάζετε.
Τιμή 15,79 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No10.11 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €