• Vienna σαγανακι στρογγυλο f19 1254σαγα19
  • Vienna σαγανακι στρογγυλο f19 1254σαγα19
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVienna

Vienna σαγανακι στρογγυλο f19 1254σαγα19

Η Vienna προσφέρει ένα σαγανάκι στρογγυλό με κωδικό f19 1254σαγα19 που θα σας ενθουσιάσει! Απολαύστε την πλούσια γεύση του τυριού σε ένα μοναδικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη γεύση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από τη Vienna!
26599
87845121545
4,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σουπλα 45x30cm zy-45b

Η συλλογή Tns σουπλά 45x30cm zy-45b θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά της και το μοντέρνο σχεδιασμό της. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα σουπλά θα προστατεύουν το τραπέζι σας ενώ παράλληλα θα προσθέσουν στυλ στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια μόνο κίνηση!
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr

Το Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr είναι το τέλειο σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 12,32 €

Always platinum ultra night σερβιέτες 6τεμ

Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί για να είναι απαλές με την επιδερμίδα αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

Χάρη στο τρισδιάστατο προστατευτικό φράγμα LeakGuard προλαμβάνονται οι διαρροές από τα πλαϊνά.

Με τη τεχνολογία OdourLock οι οσμές εξουδετερώνονται αντί να καλύπτονται.

Συνιστώνται για καθημερινή χρήση, για μέτρια έως βαριά ροή ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τιμή 1,74 €

Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Τιμή 0,81 €

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών extra large

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 2,78 €