• ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz S.W. 50ΤΜΧ KRAFT
  • ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz S.W. 50ΤΜΧ KRAFT

ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz S.W. 50ΤΜΧ KRAFT

48948
5202054467494
2,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θερμος ανοξειδωτο ατσαλι me ξυλινο καπακι 500ml guess

Ένα κομψό θερμός ανοξείδωτου ατσαλιού με ξύλινο καπάκι 500ml από την εταιρία Guess που θα σας κρατήσει το ποτό σας ζεστό για ώρες. Η συνδυασμός του ανοξείδωτου ατσαλιού με το ξύλινο καπάκι δίνει ένα μοναδικό στυλ στο αντικείμενο σας, κάνοντας το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε ταξίδι ή καθημερινή χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 7,58 €

Playmobil play + give μυθοι αισωπου 30τεμ 70621

Το Playmobil play give μυθοι αισωπου 30τεμ 70621 είναι ένα μοναδικό σετ παιχνιδιού που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Με 30 διαφορετικά τεμάχια βασισμένα στους μύθους του Αισώπου, το σετ αυτό προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και φαντασίας. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε την φαντασία σας να τρέξει ελεύθερη!
Τιμή 12,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Κεράκια γενεθλίων με βάση 24τεμ

Τα κεράκια γενεθλίων με βάση είναι μια όμορφη προσθήκη στο γενέθλιο κέικ και τις εορταστικές σας στιγμές. Αυτά τα κεράκια συνήθως έχουν μια μικρή βάση που τα βοηθά να στέκονται όρθια στο κέικ, ενώ στην κορυφή τους υπάρχει το νούμερο των γενεθλίων ή άλλα διακοσμητικά σχέδια.

Τιμή 0,55 €

Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού bbq 12,5cm

Ο αναπτήρας TSAKMAKI BBQ 1022 είναι μακρύς και ιδανικός για να ανάβετε κεριά, μπάρμπεκιου, ψησταριές, τζάκι. Με ημιδιάφανο σώμα για εύκολο έλεγχο της στάθμης αερίου.

Μήκος 12cm

Γεμίζει με αέριο

Ανάβει ηλεκτρονικά

Φλόγα κανονική

Διαθέτει κομβίο για ρύθμιση φλόγας

Υλικό : πλαστικό και μέταλλο

Διατίθεται σε πέντε χρώματα : γαλάζιο, φουξ, πράσινο, κίτρινιο, πορτοκαλί.

Τιμή 0,73 €

Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr

Το Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο πρωινό! Με την απίστευτη συνδυαστική γεύση της σοκολάτας και της φράουλας, θα σας κάνει να ξυπνήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο κρουασάν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 0,66 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 1,5lt 19x14x9cm της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και ευκολία. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το φαγητοδοχείο θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και τα γεύματά σας πιο οργανωμένα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sterk.
Τιμή 1,00 €

Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή των τσιπς, θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με salsa και guacamole για μια ακόμα πιο γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr και απολαύστε τη γεύση!
Τιμή 4,99 €